El nou PEUGEOT E-3008, un SUV elèctric amb toc fastback de nova generació

D’aquí a 2025, PEUGEOT oferirà la gamma de cotxes elèctrics més àmplia de qualsevol marca generalista a Europa, i des d’ara, PEUGEOT està substituint el seu supervendes per un SUV fastback elèctric totalment nou: el Next-Level E-3008.

PEUGEOT ha transformat l’E-3008, portant a un nivell completament nou la creativitat del seu disseny i el plaer de conducció i les prestacions elèctriques que ofereix als seus usuaris:

ALLURE d’un SUV fastback amb un disseny reinventat i eficient.

EMOCIÓ produïda per la nova generació del PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® que porta el plaer de conduir a un nivell completament nou.

EXCEL·LÈNCIA. Autonomia (fins a 700 km) i prestacions 100% elèctriques, gràcies a la nova plataforma STLA Medium de Stellantis.

L’actual PEUGEOT 3008 és un supervendes que ha seduït a més d’1.320.000 clients en 130 països durant els últims 7 anys. PEUGEOT s’ha compromès a oferir una gamma completa de vehicles elèctrics en 2025 i el 100% de les vendes de la marca a Europa seran elèctriques en 2030. PEUGEOT entra en una nova era amb la presentació de la seva nou E-3008.

El PEUGEOT E-3008 és el primer model que utilitza la nova plataforma STLA Medium de Stellantis, que porta a la marca al següent nivell. Aquesta innovadora plataforma ha estat dissenyada per a oferir les millors prestacions de la seva categoria en els criteris més importants per als clients: autonomia (fins a 700 km), temps de recàrrega (30 minuts), plaer de conducció, prestacions, eficiència i serveis i funcions connectats (Planificador de viatges, càrrega intel·ligent, actualitzacions de vehicle “Over The Air”).

El PEUGEOT E-3008 Next-Level es fabricarà exclusivament en la planta de Sochaux (França) i les primeres unitats arribaran a Espanya al febrer de 2024.

La gamma es basarà en dos nivells d’acabat, Allure i GT, amb 3 paquets d’opcions per a simplificar l’elecció, i tres cadenes cinemàtiques totalment elèctriques (210 CV, 230 CV Long Range i 320 CV Dual Motor (tracció a les 4 rodes). També hi haurà motoritzacions híbrides, segons el mercat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Joan Mir sobre Marc Márquez: “Es queda”

Joan Mir sobre Marc Márquez: “Es queda”

El mallorquí publica una foto que fa bullir les xarxes socials

Posterior
Subaru podria tornar al Mundial de Ral·lis

Subaru podria tornar al Mundial de Ral·lis

Els integrants del campionat ho veuen amb bons ulls i 2027 seria l'any ideal

També et pot interessar
Total
0
Share