1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Rifter arriba al mercat accentuant la seva polivalència
El nou Rifter arriba al mercat accentuant la seva polivalència

El nou Rifter arriba al mercat accentuant la seva polivalència

0
0
Foto: Peugeot
Foto: Peugeot

El Nou Peugeot Rifter ha arribat al mercat accentuant la seva polivalència. Segons la marca del lleó estèticament comparteix l’esperit distintiu i d’alta gamma dels seus últims llançaments i les seves prestacions el converteixen en un vehicle ideal per enfrontar-se al dia a dia.

Amb l’eficiència i les prestacions de la plataforma EMP2 de Groupe PSA, el Nou Peugeot Rifter destaca per una silueta que assumeix elements de l’univers SUV conferint, tant en la versió de 5 Places Standard com a la Long de 7 Places, elegància i un estil robust.

Interior de monovolum compacte

El seu interior, totalment equiparable al d’un monovolum compacte, és un compendi de modularitat i sentit pràctic. La seva excepcional volum de càrrega, que va des dels 775 litres sota safata de la versió 5 places als 4.000 litres sota sostre amb els seients abatuts en la versió llarga, pot aprofitar-se plenament i adaptar-se a qualsevol necessitat.

El Nou Peugeot Rifter incorpora, a més, amb una infinitat de compartiments, amplis i de fàcil accés repartits per tot l’habitacle. El coixí de seguretat frontal del passatger, de tipus ‘Bag in Roof’, està situat al sostre, el que permet alliberar espai suficient per a poder gaudir d’un compartiment tancat i refrigerat de gran volum.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *