1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou Scirocco, a partir 24.240 euros
El nou Scirocco, a partir 24.240 euros

El nou Scirocco, a partir 24.240 euros

0
0

Volkswagen ha anunciat els preus del nou Volkswagen Scirocco, entre 24.240 € (1.4 TSI 125 CV) i 40.270 € (R 2.0 TSI DSG), valors que no inclouen descomptes ni promocions. El nou Scirocco, que es comercialitzarà a partir del mes d’agost, s’ha optimitzat tant tècnica com visualment. Per exemple, els sis motors (quatre de gasolina i dos dièsel), tots sobrealimentats i amb injecció directa, pertanyen a les generacions més noves dels propulsors de quatre cilindres de Volkswagen, són més eficients i compleixen la norma d’emissions EU 6.

Volkswagen Scirocco

El ventall de potències va des dels 125 CV fins a 280 CV. Tot i haver-se reduït el consum, tots els motors es caracteritzen per un increment de la potència. El major avanç ve amb l’Scirocco 2.0 TSI de 180 CV (anteriorment l’1.4 TSI de 160 CV) i l’Scirocco R, que passa dels 265 CV actuals a 280 CV.

Les característiques externes de l’Scirocco ‘2014’ són el redisseny del frontal i la part posterior. L’emblema VW del darrera giratori s’ha dissenyat com a tirador per obrir la porta del maleter. A l’interior, equipat de sèrie amb seients esportius i volant esportiu de cuir, el Scirocco entra en escena amb noves tapisseries i colors. Són nous a bord els instruments addicionals de sèrie (pressió de sobrealimentació, cronòmetre, temperatura de l’oli de motor) com a homenatge al primer Scirocco. L’equipament opcional ha anat a més, amb elements com ara la suspensió adaptativa electrònica DCC, detector d’angle mort (Blind Spot) o el Park Assist, que ara també funciona en bateria.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *