1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Sèrie 4 Cabrio inicia una nova era de descapotables de BMW
El nou Sèrie 4 Cabrio inicia una nova era de descapotables de BMW

El nou Sèrie 4 Cabrio inicia una nova era de descapotables de BMW

0
0

La nova expressió estètica que ha estrenat recentment el BMW Sèrie 4 Coupé també es manifesta a través del segon model de la sèrie, el 4 Cabrio. En comparació amb el BMW Sèrie 3 Cabrio, té una carrosseria més ampla i tant les distàncies entre les rodes com l’amplada d’eixos són visiblement majors. El perfecte equilibri de les proporcions i el característic traçat de les línies s’obtenen mitjançant menors voladissos i un capó més allargat que deixa l’habitacle més desplaçat cap enrere. Amb el sostre tancat, dóna la sensació de ser tot un coupé.

BMW4

El sostre metàl·lic de tres segments d’aquest BMW Sèrie 4 Cabrio, té un millorat sistema d’aïllament acústic i tèrmic, amb el augmenta el nivell de confort. Els seients estan instal·lats en una posició molt baixa, que millora l’espai sobre el cap dels ocupants. Als seients posteriors també hi ha més espai a l’altura dels genolls en comparació amb el seu antecessor (Sèrie 3). I qui tingui por de passar fred a l’hivern pot equipar-lo, opcionalment, amb la calefacció a l’altura de la nuca de regulació automàtica segons la temperatura exterior i la velocitat del cotxe.

Dinamisme al més alt nivell. A més de la possibilitat d’obrir el sostre prement un botó, aquest BMW Sèrie 4 Cabrio també destaca per la maniobrabilitat gràcies a la seva precisa direcció, fidelitat de marxa i agilitat. La refinada tecnologia del xassís, la direcció electromecànica, l’equilibrada distribució dels pesos entre els dos eixos (50:50), la optimització de les formes en el túnel del vent i l’ús de materials lleugers són algunes de les característiques que redunden en les qualitats esportives.

El  BMW Sèrie 4 Cabrio arriba amb un motor de gasolina de sis cilindres en línia (BMW 435i Cabrio), un de quatre cilindres (BMW 428i Cabrio) i un propulsor dièsel de quatre cilindres (BMW 420d Cabrio). El  marge de potència va des de 184 CV a 306 CV i tots estan dotats de la més recent tecnologia BMW TwinPower Turbo. Amb aquests moderns motors el BMW Sèrie 4 Cabrio brilla per la seva excel·lent capacitat d’acceleració i recuperació. També consumeix menys i ja compleix amb la norma de gasos d’escapament UE6.

De sèrie, porta una caixa de canvis manual de sis marxes que transmet la força a les rodes posteriors. Tots els motors es poden combinar opcionalment amb una caixa de canvis automàtica esportiva de 8 marxes, amb lleves al volant.

BMW ConnectedDrive.  BMW va entendre de la importància que té la inclusió de l’automòbil en una mateixa xarxa amb el seu entorn. El nou BMW Sèrie 4 Cabrio estableix fites en relació a la seguretat, el confort, la informació i l’entreteniment. Entre els aspectes més destacats són la nova generació del sistema de navegador Professional. A més a més el Head-Up Display de BMW, el Driving Assistant Plus, que adverteix al conductor en el cas que hi hagi risc d’atropellar un vianant, un assistent de llum de carreteres amb anti-enlluernament amb llums LED, Protecció Activa amb assistent de control de concentració del conductor i un sistema de Control de Creuer Actiu, optimitzat amb funció Stop & Go.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *