1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Škoda Superb Combi, a la venda a partir de setembre
El nou  Škoda Superb Combi, a la venda a partir de setembre

El nou Škoda Superb Combi, a la venda a partir de setembre

0
0

Škoda torna a marcar referències amb el nou Superb. Pocs mesos després del debut de la versió berlina, el nou Škoda Superb Combi arribarà als primers mercats al mes de setembre. Basat en la innovadora tecnologia MQB, aquest nouvingut marca noves referències en el seu segment en termes d’espai, confort, nuevo-superb-combiseguretat, connectivitat i respecte al medi ambient. El nou Superb Combi té l’espai interior i el maleter més grans del seu segment, amb una capacitat de càrrega de prop de 2.000 litres. Alhora, el nou i expressiu disseny de Škoda ha transformat el model de nova generació en un familiar carregat d’emoció amb una elegància dinàmica. Amb aquest reeixit conjunt, el nou Škoda Superb Combi ofereix una perfecta interacció entre funcionalitat, emoció i estètica.

Škoda ha ofert una versió familiar del seu model superior, el Škoda Superb, des de 2009. Fins a la data, la marca ha lliurat més de 200.000 unitats del Superb Combi a clients en tot el món, el que representa un 35% de tots els models Škoda Superb venuts entre 2009 i l’actualitat.

El nou Škoda Superb Combi ofereix el millor espai interior en el seu segment. Amb la tecnologia MQB com a base, la distància entre eixos ha estat ampliada en 80 mm i ara és de 2.841 mm. Simultàniament, l’ample de via s’ha incrementat fins als 1.584 mm davant i 1.572 mm al darrere. El resultat és un espai interior encara més gran. El volum del maleter també marca una nova referència, amb 660 litres, el que representa un increment de 27 litres en comparació amb el model anterior. Quan els seients del darrere estan abatuts, el volum del maleter d’aquest gegant de l’espai aconsegueix uns impressionants 1.950 litres.

nuevo-superb-combi (1)L’ús de la MQB també juga un paper clau en termes d’estil: la major distància entre eixos, el frontal escurçat i l’ample de via ampliat ofereixen unes proporcions equilibrades i donen al vehicle una impressió extremadament dinàmica i esportiva. Gràcies a la major longitud del vehicle, la distància entre eixos, la corbada línia del sostre i el marcat angle de lluna del darrere, la silueta evoluciona com una entitat perfecta i segura del seu estil. Tant el frontal com la saga són expressius i inconfusibles.

El nou Škoda Superb Combi incorpora una veritable armada de nous sistemes d’assistència propis de classes superiors que incrementen la seguretat, el caràcter ecològic i el confort. Igual que la versió berlina, el nou Superb Combi també inclou el Dynamic Chassis Control (DCC). Gràcies als nous motors EU6, aquesta última generació és més potent i al mateix temps fins a un 30% més eficient que la seva predecessora. La connectivitat arriba a un nou nivell de qualitat gràcies a l’última generació de sistemes de infoentreteniment, que es connecten a tots els smartphones a través de Smartlink (tecnologia MirrorLinkTM, Apple CarPlay i Android Auto). La connexió a internet d’alta velocitat opcional converteix al nou Superb Combi en un punt de connexió sobre rodes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *