1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou SUV de Skoda s’anomena Kamiq
El nou SUV de Skoda s’anomena Kamiq

El nou SUV de Skoda s’anomena Kamiq

0
0
Foto: SKoda
Foto: SKoda

El nou SUV de Skoda s’anomena Kamiq. El crossover és el tercer SUV per al mercat europeu i suposa un nou pas en la campanya del fabricant en aquest segment del mercat.

La paraula Kamiq ve de la llengua del poble Inuit que habita al nord del Canadà i Groenlàndia i serveix per descriure una cosa que encaixa a la perfecció com a segona pell en qualsevol situació.

‘Crossover’ urbà

Es tracta d’un model ‘crossover’ urbà que es presenta com “company ideal per a la vida diària a la ciutat moderna i fora d’ella”. El nom és un nom que s’utilitza per a un model a la Xina, pel que és adequat per al nou model ‘crossover’. Alhora, la designació entra dins de la nomenclatura que connecta tots els models de la gamma SUV: Tots comencen per K i acaben en Q.

Amb el nou vehicle, el fabricant dóna un nou pas en la seva campanya SUV i amplia la seva oferta al mercat europeu amb un model d’entrada compacte i adaptat a l’estil de vida actual. Combina l’agilitat i el maneig d’un cotxe compacte amb els avantatges tradicionals d’un SUV: posició elevada dels seients, millor visibilitat, facilitat per entrar i sortir i distància al terra més alta.

Basat en la plataforma modular transversal

Basat en la plataforma modular transversal, el model de de la marca txeca ofereix nous sistemes d’assistència i convenç amb nombroses característiques ‘Simply Clever’ que han popularitzat la marca de la mateixa manera que el generós espai disponible.

L’estrena mundial del nou model tindrà lloc al Saló de l’Automòbil de Ginebra, entre el 5 i el 17 de març de el 2019.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *