1. Home
  2. Cotxes
  3. El nou Suzuki Vitara
El nou Suzuki Vitara

El nou Suzuki Vitara

0
0

Ara, més d’un quart de segle després del debut del Suzuki Vitara, aquest model es personalitza. Es pot dir que s’ha convertit en un SUV.

Suzuki Vitara

El nou Vitara té menors dimensions i hereta l’estil de la seva sèrie i de la sèrie Jimmy i l’actualitza amb un disseny exterior completament nou. Un capó bombat dóna a la part davantera un aspecte de solidesa. Les línies que recorren tota la longitud de la carrosseria contribueixen a donar l’aspecte dur d’un SUV. Llums LED amb la carcassa del projector de color blau ajuden a estalviar energia i creen una impressió modernista. Cada client pot escollir entre 15 possibilitats de color per a la carrosseria, d’aquesta manera, Suzuki, ha volgut que els futurs propietaris del nou Vitara el puguin personalitzar al seu gust.

A l’interior, la decoració d’un panell d’instruments de formes audaces i un disseny en U al voltant de la palanca de canvis, transmeten la duresa d’un SUV. Un rellotge i dues sortides d’aire arrodonides donen a l’interior un aspecte jove i esportiu.

El nou Suzuki Vitara munta el propulsor de gasolina 1.6 M16 i el motor dièsel 1.6 D16AA  ambdós de 120 CV. El propulsor de gasolina pot anar associat a una transmissió manual de cinc velocitats o a un canvi automàtic de sis relacions. El motor dièsel anirà associat a una caixa de canvis manual de sis velocitats.

El Vitara incorpora un sistema de tracció 4×4 ALLGRIP d’última generació amb quatre modes, Auto, Lock, Neu i Sport, que el conductor pot triar segons el tipus de carretera i les condicions de conducció. També porta un avançat equipament de seguretat com el sistema d’assistència a la frenada, el sistema RBS, que mitjançant un radar mil·limètric intenta prevenir o mitigar una col·lisió, o el control de creuer adaptatiu.

La producció del nou Suzuki Vitara començarà a principis de 2015 i a continuació farà el seu debut en els mercats d’Europa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *