1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Touareg és el primer Volkswagen amb un eix posterior amb direcció activa
El nou Touareg és el primer Volkswagen amb un eix posterior amb direcció activa

El nou Touareg és el primer Volkswagen amb un eix posterior amb direcció activa

0
0
Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen

Volkswagen ha incorporat el sistema de direcció a les quatre rodes en el Touareg, de manera que el SUV de luxe guanya en agilitat i maneig. El nou sistema també proporciona una estabilitat extra de conducció en velocitats altes. Segons la marca alemanya aquest sistema aconsegueix que el vehicle sigui àgil com un compacte urbà.

Essencialment, hi ha dos tipus d’escenaris de conducció en què el sistema opcional de direcció a les quatre rodes té un impacte més gran: conduint a velocitats inferiors als 37 km / h i a velocitats superiors a 37 km / h.

Primer escenari de conducció

En velocitats de fins a 37 km / h les rodes del darrere giren automàticament en un angle oposat a les davanteres.

El sistema de direcció a les quatre rodes redueix el radi de gir de 12,19 a 11,19 metres, cosa que és particularment apreciable a l’hora d’aparcar. Maniobrar amb un remolc també es fa més fàcil.
Un dels aspectes destacats aquí és la nova combinació de la direcció a les quatre rodes i el Trailer Assist, un sistema de maniobra del remolc que gira de manera pràcticament automàtica.

Escenari 2 de conducció

Si el vehicle circula a més de 37km / h, les rodes del darrere giren en la mateixa direcció que les rodes davanteres en els girs. Un cop més, això es tradueix en un maneig més suau, especialment en el tipus de velocitats aconseguides en carreteres rurals i autopistes, ja que el sistema de direcció a les quatre rodes proporciona estabilitat en canviar de carril. El mateix passa amb les maniobres evasives sobtades.

La nova característica de direcció a les quatre rodes, juntament amb la suspensió pneumàtica, s’ofereix com a part d’un paquet que inclou la suspensió adaptativa automàtica, l’ajust d’altura i el control electrònic d’amortiment. Aquest paquet porta l’agilitat del Touareg a un nivell que fins fa poc era pràcticament inimaginable en aquest segment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *