1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Touran és el monovolum compacte més segur segons EuroNCAP
El nou Touran és el monovolum compacte més segur segons EuroNCAP

El nou Touran és el monovolum compacte més segur segons EuroNCAP

0
0

El nou Touran ha rebut la màxima puntuació en les proves del Programa Europeu d’Avaluació d’Automòbils Nous (Euro NCAP) en la categoria de monovolum compacte. Per tant, el Touran és un dels vehicles més segur de 2015.

El nou Touran (Foto: Volkswagen)
El nou Touran (Foto: Volkswagen)

L’última generació del monovolum familiar va superar les proves de col·lisió Euro NCAP, i ho va fer amb la màxima puntuació de cinc estrelles. La puntuació té en compte els resultats obtinguts en quatre categories: protecció d’ocupants per a nens, protecció d’ocupants per a adults, protecció de vianants i sistemes d’assistència al conductor.

Els requisits del test NCAP van tornar a endurir-se en 2015. Concretament, la introducció d’una nova col·lisió frontal del vehicle contra un obstacle sòlid incrementar la importància de la seguretat per ocupants. Segons els jutges de la prova, el Touran va demostrar estar ben equipat per afrontar gràcies a la seva estructura de carrosseria optimitzada i a sistemes de sèrie com el Control Electrònic d’Estabilitat (ESC) amb assistència de contra-viratge, que inclou ABS i sistema de frenada anticol·lisions múltiples, que el situen com un dels vehicles més segurs d’Europa.

El sistema de protecció proactiva d’ocupants PreCrash també juga un paper rellevant. S’activa abans de qualsevol col·lisió i aplica mesures preventives per minimitzar la seva severitat. A més de la tensió automàtica dels cinturons de seguretat, el sistema reconeix si hi ha risc que el vehicle derrapi i tanca automàticament les portes i el sostre panoràmic corredís. Amb això, es garanteix el millor suport possible per als coixins de seguretat de cap i laterals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *