1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Toyota Aygo disponible per 100 € al mes
El nou Toyota Aygo disponible per 100 € al mes

El nou Toyota Aygo disponible per 100 € al mes

0
0

El nou Toyota Aygo arriba al mercat estatal per 100 al mes* gràcies al programa ‘Pay x Drive’ (Pagament segons l’ús). Aquest programa permet adquirir el vehicle per 100 € al mes i decidir què fer, si tornar-lo, quedar-te’l o canviar-lo per una altre de nou al cap d’un, dos, tres o quatre anys. Fins i tot permet tornar-lo en qualsevol moment durant el primer any. L’únic requisit és avisar amb un mes d’antelació.

Toyota Aygo

Amb un disseny atractiu i modern, amb un gran protagonisme del frontal en ‘X’, el nou Aygo ofereix grans opcions de personalització. Diferents paquets permeten configurar al gust de cada client tant l’exterior com l’interior del vehicle, conformant una gamma de més de 700 versions diferents.

El nou Toyota Aygo, disponible amb carrosseria de tres i cinc portes, porta una versió millorada del motor de gasolina VVT-i de tres cilindres i un litre de cilindrada, amb 69 CV de potència que es podrà equipar tant amb un canvi manual (cinc velocitats) com amb una transmissió manual automatitzada ‘x-shift’.

La gamma Aygo s’articula al voltant de l’acabat ‘x-play’ que inclou un gran equipament de sèrie amb elements com sis airbags, llums de circulació diürna de tecnologia LED, llums antiboira i control d’estabilitat entre d’altres.

*Consultar condicions en el teu concessionari Toyota més proper.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *