1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Volkswagen Passat és el cotxe de l’any 2015
El nou Volkswagen Passat és el cotxe de l’any 2015

El nou Volkswagen Passat és el cotxe de l’any 2015

0
0

El nou Volkswagen Passat ha rebut el prestigiós títol de Cotxe de l’Any a Europa 2015 (Car of The Year) dins el marc del Saló de l’Automòbil de Ginebra.

Car of the year 2015

El ‘Car of the Year’ és un dels premis més antics i populars d’Europa, i des del 1964 reconeix cada any els millors llançaments en la indústria automobilística. El jurat, format per 58 periodistes especialistes en automoció procedents de 22 països d’Europa, va nominar a set finalistes que durant aquests mesos han estat sotmesos a detallades proves, comparatives i avaluacions basades en criteris com l’estalvi, confort, seguretat, característiques de conducció, funcionalitat, disseny i evolució tècnica.

La vuitena generació del Passat, que fa el seu debut amb nous motors, menys pes, els últims sistemes d’assistència, infoentreteniment i confort, s’ha llançat simultàniament en versions berlina i familiar. Gràcies al seu disseny d’última generació, les seves proporcions són significativament més dinàmiques (incloent una carrosseria més baixa, una major distància entre eixos i rodes més grans). Alhora, disposa de les últimes tecnologies, amb sistemes com la pantalla Active Info (un panell d’instruments completament digital), la pantalla superior extensible, el Rear Seat Entretainment basat en una app per a tablets, i el Front Assist amb Fre d’Emergència en Ciutat i Control de Vianants. A més, el model estrena mundialment uns altres tres sistemes: Emergency Assist (el vehicle es para en cas d’emergència), Trailer Assist (assistència de maniobres amb remolc) i Traffic Jam Assist.

El nou Passat està disponible amb deu motors turboalimentats de gasolina i dièsel d’injecció directe que ofereixen un rang de potència que va dels 120 als 280 CV. Totes les versions estan equipades amb sistema start-stop i mode de recuperació de l’energia de frenada. Per primera vegada, el Passat compta amb una versió híbrida-endollable  (motor TSI de gasolina de 115kW,  motor elèctric de 80 kW i bateria recarregable externament). Amb una potència total de 211 CV, és l’híbrid endollable més potent de la gamma Volkswagen. a més és un vehicle lliure d’emissions, ja que té una autonomia de  50 quilòmetres en mode totalment elèctric.

El nou Volkswagen Passat ja està a la venda als concessionaris amb preus a partir de 26.510. Està previst que a la tardor surti a la venda la versió del Passat amb tracció a les quatre rodes (Volkswagen Passat Alltrack)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *