1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Volkswagen Polo arriba al mercat
El nou Volkswagen Polo arriba al mercat

El nou Volkswagen Polo arriba al mercat

0
0

Volkswagen ja accepta comandes del nou Polo, que es comercialitzarà a partir del 28 d’abril i ofereix un confort i seguretat que el situen en un nivell propi de vehicles d’un segment superior. La nova generació del Polo presenta una imatge rejovenida i un perfil més esportiu. A l’interior, fa un important salt de qualitat amb el nou panell d’instruments, la consola central amb la segona generació del Sistema Modular d’Infoentreteniment  (MIB) de radionavegació i els volants de nou disseny, que s’inspiren en els del nou Golf.

Autodesk VRED Professional 2014

Volkswagen també ha renovat la gamma de motors del Polo, el primer model de la marca que compleix, sense excepció, l’exigent normativa EU6. Els nous motors són fins a un 21% més eficients que els dels seus predecessors i les seves emissions de CO2 no superen en cap cas els 120 g/km. La gamma està composta per quatre propulsors de gasolina (1.0 MPI de 60 i 75 CV, i 1.2 TSI de 90 i 110 CV) i tres dièsel (1.4 TDI de 75, 90 i 105 CV), amb un consum que, per a la versió BlueMotion, arriba als 3,2l/100 km.

El Polo també puja un esglaó en innovació tecnològica i per primera vegada incorpora de sèrie el Sistema de Frenada Anticol·lisions Múltiples. Opcionalment, es pot equipar amb l’assistent de frenada d’emergència automàtica en ciutat, el sistema de regulació automàtica de distància “ACC” i la càmera de visió posterior “Rear Assist”.

El nou Polo arriba amb tres nivells d’acabat, Edition, Advance i Sport, amb preus a partir de 12.980 €. Per fer-lo encara més atractiu hi ha un Paquet de Llançament gratuït per a cada acabat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *