1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Volvo XC90 arribarà el mes de juny
El nou Volvo XC90 arribarà el mes de juny

El nou Volvo XC90 arribarà el mes de juny

0
0

The all-new Volvo XC90El 28 de gener va començar la producció en sèrie del nou XC90 a la fàbrica de Volvo a Torslanda (Suècia). El nou XC90 és el primer cotxe fabricat dins de la nova estratègia de Volvo, amb nous motors de la gamma Drive-I de quatre cilindres que inclou la versió T8 Twin engine (híbrid endollable de 400 CV), nous sistemes de seguretat amb dues primícies mundials -frenada automàtica en les interseccions i major protecció en cas de sortida de carretera-, i un nou disseny tant exterior com interior, amb el sistema de control de l’habitacle més modern del mercat en substituir els botons habituals per una gran pantalla tàctil tipus tauleta.

Al mercat espanyol les primeres unitats arribaran el mes de juny i la previsió de vendes és de 1.000 unitats durant aquest’any 2015, de les quals ja s’han realitzat més de 100 comandes. El nou XC90 està disponible des de 53.900 €.

The all-new Volvo XC90L’èxit i l’interès cap a aquest model han estat una constant des de fa mesos. Prova d’això és que l’edició limitada First Edition del nou Volvo XC90, formada per 1.927 vehicles numerats que només es podien adquirir-se a través del web, es va esgotar a les 47 hores del seu llançament el mes de setembre. La majoria dels vehicles ja s’havien reservat una hora després que comencés la venda i en el moment de màxima activitat es van arribar a vendre set vehicles per minut. Aquesta ràpida resposta confirma que el XC90 és un model veritablement emblemàtic i ja ha estat denominat per alguns medi com el SUV més segur del món.

La primera generació del XC90 es va llançar el 2002 i va revolucionar el segment dels SUV, amb 636.000 unitats venudes durant tot el seu cicle de vida.

(05.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *