1. Home
  2. Actualitat
  3. El Papa rep un Ampera-E
El Papa rep un Ampera-E

El Papa rep un Ampera-E

0
0
Opel i el Vaticà col·laboraran per convertir la ciutat estat en lliure de CO2
Opel i el Vaticà col·laboraran per convertir la ciutat estat en lliure de CO2

El Papa ha rebut un Amprea-E en el marc del programa de col·laboració entre Opel i la Santa Seu per convertir el Vaticà en el primer país lliure de CO2.

El president i conseller delegat d’Opel, Karl-Thomas Neumann, es va reunir amb el Pontífex en el marc de la conferència ‘Laudato Sì: la Sostenibilitat de la Comunicació i Innovació’ i li va presentar les claus del nou Opel Ampera-e.

“Estem orgullosos que nosaltres, com Opel, puguem contribuir als ambiciosos objectius de la Ciutat del Vaticà. El nostre nou Ampera-E farà que la mobilitat elèctrica sigui factible per a l’ús diari sense cap tipus de problema”, va dir Neumann.

La conferència, que va reunir representants d’institucions, empresaris, experts i líders d’opinió, va abordar temes clau de sostenibilitat ambiental, incloent preguntes sobre la mobilitat futura. Durant la conferència, el Vaticà, Opel i l’energètica italiana es van comprometre a treballar en un programa de mobilitat sostenible per a la ciutat estat.

L’Opel Ampera-E redefineix la electromobilitat amb la seva autonomia elèctrica de 520 km (basada en NEDC), 100 kms més que els seus competidors principals, segons dades de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *