1. Home
  2. Actualitat
  3. El Passat s’actualitza amb més tecnologia i un nou disseny
El Passat s’actualitza amb més tecnologia i un nou disseny

El Passat s’actualitza amb més tecnologia i un nou disseny

0
0
Foto: Volkswagen Passat
Foto: Volkswagen Passat

El Volkswagen Passat incorpora sistemes de ‘infotainment‘ en la seva última actualització. Aquests sistemes d’última generació li permeten estar connectat a Internet i gaudir de funcions innovadores i serveis a bord.

Les tecnologies que porten a la conducció autònoma s’agruparan sota el paraigua IQ.Drive, la nova marca global de Volkswagen per als sistemes d’assistència. El nou Passat serà el primer Volkswagen que utilitzi aquest sistema d’assistència ‘Travel Assist’. Aquests sistemes permeten conduir el vehicle de forma semiautònoma a pràcticament qualsevol velocitat.

Passat amb funcionament automatitzat de les tecnologies

Volkswagen aposta pel funcionament automatitzat de les tecnologies. En aquest context el nou Passat serà el primer Volkswagen del món que comptarà amb un volant capacitiu, sensible al tacte del conductor o conductora.

El vehicle estrena VW Digital Cockpit amb millores en la qualitat dels gràfics i noves funcions. Es pot personalitzar la configuració de la pantalla.

També rep millores tècniques el sistema de guiat de carril ‘Lane Assist’. Incorpora una nova càmera multifunció.

Paral·lelament, es llança la tercera generació del sistema modular d”infotainment’ (MIB3), que inclou nombroses funcions noves de connectivitat. Aquesta connectivitat brinda serveis com el ‘We Connect’, ‘We Connect Plus’ i ‘We Connect Fleet’, així com ‘We Park’ i ‘We Deliver’. També s’inclou control per veu natural i enriquida amb continguts en línia.

Versions, nivells d’equipament i motors

El nou model ofereix 4 acabats diferents i motors gasolina, dièsel i híbrid endollable.

Pel que fa a novetats de disseny, Volkswagen ha afinat el Passat amb nous para-xocs davanter i posterior, graella del radiador i la inscripció de la marca, disposada ara al centre de la part posterior. A més, els nous fars LED, els llums de conducció diürna LED, els fars antiboira LED i els llums del darrere LED garanteixen un disseny d’il·luminació pròpia.

La versió actualitzada del model arribarà als mercats a principis d’octubre a un preu de sortida de 33.520 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *