Home Actualitat El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6
El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6

El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6

0
0

El Peugeot Bipper Tepee estrena nova versió amb motor dièsel Euro 6. El vehicle comercial de la marca incorpora el motor 1.3L HDi 80 CV per a la seva silueta ludovolum en categoria M1. El Peugeot Bipper Tepee 1.3L HDi 80 CV està disponible des 12.800 euros sense IVA.

El Peugeot Bipper (Foto: Peugeot)
El Peugeot Bipper (Foto: Peugeot)

La nova versió té quatre nivells d’acabat: Access, Active, Style i Outdoor. A més, també hi ha una versió amb caixa manual pilotada 1.3 Hdi STT 2-Tronic. El motor 1.3L HDi 80 CV és un bloc que es caracteritza per l’eficiència i, alhora, un caràcter prestacional ideal per a un vehicle amb un component urbà molt marcat. Prova d’això, són els seus registres: consum de 4,5 l / 100 km, emissions de 118 g / km de CO2 i un par màxim de 200 Nm disponible a les 1500 RPM.

El Peugeot Bipper és el vehicle comercial compacte de la marca. Amb una mida reduïda i un gran volum interior, aquest automòbil posseeix també qualitats ergonòmiques i de disseny. En la seva silueta Tepee, es pot modular per adaptar-se a totes les situacions. És alhora espaiós i confortable, conjuga els avantatges d’una berlina i d’un monovolum i ofereix una combinació d’oci i solucions per als transports urbans.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *