1. Home
  2. Actualitat
  3. El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6
El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6

El Peugeot Bipper Tepee estrena nou motor Dièsel Euro6

0
0

El Peugeot Bipper Tepee estrena nova versió amb motor dièsel Euro 6. El vehicle comercial de la marca incorpora el motor 1.3L HDi 80 CV per a la seva silueta ludovolum en categoria M1. El Peugeot Bipper Tepee 1.3L HDi 80 CV està disponible des 12.800 euros sense IVA.

El Peugeot Bipper (Foto: Peugeot)
El Peugeot Bipper (Foto: Peugeot)

La nova versió té quatre nivells d’acabat: Access, Active, Style i Outdoor. A més, també hi ha una versió amb caixa manual pilotada 1.3 Hdi STT 2-Tronic. El motor 1.3L HDi 80 CV és un bloc que es caracteritza per l’eficiència i, alhora, un caràcter prestacional ideal per a un vehicle amb un component urbà molt marcat. Prova d’això, són els seus registres: consum de 4,5 l / 100 km, emissions de 118 g / km de CO2 i un par màxim de 200 Nm disponible a les 1500 RPM.

El Peugeot Bipper és el vehicle comercial compacte de la marca. Amb una mida reduïda i un gran volum interior, aquest automòbil posseeix també qualitats ergonòmiques i de disseny. En la seva silueta Tepee, es pot modular per adaptar-se a totes les situacions. És alhora espaiós i confortable, conjuga els avantatges d’una berlina i d’un monovolum i ofereix una combinació d’oci i solucions per als transports urbans.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *