1. Home
  2. Motos
  3. El Peugeot Satelis 400i arriba a la xarxa Peugeot Scooters
El Peugeot Satelis 400i arriba a la xarxa Peugeot Scooters

El Peugeot Satelis 400i arriba a la xarxa Peugeot Scooters

0
0

El Satelis 400i és el nou maxiescúter de Peugeot que munta la motorització de 400 cm3 LFE (Low Friction Efficience) de desenvolupament i fabricació pròpia. Aquest nou propulsor de 37,2 CV és el més potent de la seva categoria i, gràcies a la seva tecnologia LFE, filtra de forma més eficaç les vibracions, redueix les emissions sonores i disminueix el consum.

Peugeot Satelis

Inspirat en el món automòbil, el Peugeot Satelis 400i destaca pel seu elevat nivell d’equipament: panell d’instruments digital amb informació completa, el buit de sota el seient amb capacitat per a dos cascos integrals, guantera amb presa de corrent de 12V i retrovisors panoràmics, entre altres.

 

 

Aquest maxiescúter GT de Peugeot munta pneumàtics Michelin i doble disc de fre davanter que assegura una frenada més eficaç.

Ja disponible a la xarxa comercial de Peugeot Scooters i a la venda amb un preu promocional de 5.799 €, el Satelis400i ofereix dues opcions d’acabat: Premium i RS (acabats d’estètica esportiva) i es podrà escollir entre 5 colors de carrosseria.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *