1. Home
  2. Actualitat
  3. El pilot automàtic d’un Tesla detecta un accident abans que es produeixi
El pilot automàtic d’un Tesla detecta un accident abans que es produeixi

El pilot automàtic d’un Tesla detecta un accident abans que es produeixi

0
0

El pilot automàtic de Tesla va detectar i va avisar d’un accident segons abans que aquest es produís.

https://www.youtube.com/watch?v=eWDYa9kpqrc

Els fets es van produir a Holanda i es mostren en un vídeo que el conductor Franck Van Hoesel va compartir a les xarxes en el qual es veu com el nou processament de radar de la versió 8.0 del pilot automàtic és capaç de donar un avís sonor. D’aquesta manera, dos segons abans de l’accident sona una alarma  i el cotxe s’atura tot seguit.

Millores en seguretat

El nou radar del pilot automàtic ha millorat els sensors i càmeres respecte els seus antecessors i ja detecta senyals en carreteres o ponts per evitar falsos positius en la detecció d’elements durant el trajecte. Així s’eviten frenades indegudes.

L’actualització, que el CEO Elon Musk va denominar maquinari 2, consisteix en vuit càmeres amb visió de 360 graus i abast de fins a 250 metres, 12 sensors ultrasònics per a detecció d’objectes, un radar frontal i un ordinador 40 vegades més poderosa que l’anterior per a processar-ho tot.

Aquesta millora es va anunciar després que un conductor d’un Tesla als Estats Units patís un accident mortal mentre conduïa amb el pilot automàtic.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *