1. Home
  2. Cotxes
  3. El Porsche Cayenne tindrà una versió hibrida endollable.
El Porsche Cayenne tindrà una versió hibrida endollable.

El Porsche Cayenne tindrà una versió hibrida endollable.

0
0

Un disseny més afilat, una eficiència major i un equipament de sèrie ampliat són les característiques essencials del nou Porsche Cayenne. La nova generació del Cayenne, que es llançarà al mercat l’11 d’octubre de 2014, comptarà amb cinc versions, Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Dièsel, Cayenne S Dièsel i, com a estrena mundial, el Cayenne S E Hybrid2, que és el primer híbrid endollable en el segment dels SUV premium.

Porsche Cayenne

A primera vista, el nou Cayenne es pot identificar pels seus llums bixenó, que són de sèrie en els models bàsics i en els S, els quatre llums de LED diürns  “flotants” típics de Porsche. Les altes prestacions de la versió superior, el Cayenne Turbo, s’emfatitzen amb uns llums LED que inclouen el Sistema de Llums Dinàmiques Porsche (Porsche Dynamic Light System, PDLS). La part posterior del nou Cayenne també ha estat àmpliament actualitzada.

La gran novetat de Porsche, el Cayenne S E-Hybrid, és el primer híbrid endollable en el segment dels SUV premium. El progrés tècnic que s’ha fet aquí és enorme comparat amb les seves prestacions. La bateria es pot carregar mitjançant la xarxa d’energia elèctrica o mentre s’està conduint.

Pel que fa a les motoritzacions, el nou motor V6 biturbo de 3.6 litres del Cayenne S, que ha estat desenvolupat completament per Porsche, desenvolupa una potència de 420 CV i porta associat una caixa de canvis Tiptronic de vuit velocitats de sèrie. D’altra banda, el Cayenne Turbo es caracteritza pel seu alt nivell de prestacions, per la seva empenta constant i per la seva capacitat per afrontar qualsevol situació de conducció. La seva cilindrada de 4.8 litres, els vuit cilindres i la força del sistema biturbo,donen com a resultat una potència de 520 CV. Les versions dièsel del Cayenne combinen l’esportivitat amb un consum de combustible encara millor. El motor V6 de tres litres del Cayenne Dièsel desenvolupa 262 CV. Gràcies al seu sistema SCR (Selective Catalytic Reduction), el cotxe compleix ja amb la normativa EU6 sobre emissions. El motor V8 de 4.2 litres del Cayenne S Dièsel desenvolupa 385 CV.

Els preus d’aquests Porsche són de 75.144 euros del Cayenne Dièsel, 96.072 euros del Cayenne S Dièsel, 93.900 euros del Cayenne S, 148.879 euros  del Cayenne Turbo i 85.179 euros, 11.000 euros menys que el Cayenne S Dièsel, del Cayenne S E-Hybrid.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *