1. Home
  2. Actualitat
  3. El Porsche Taycan comptarà amb Apple Music
El Porsche Taycan comptarà amb Apple Music

El Porsche Taycan comptarà amb Apple Music

0
0
El Taycan incorpora Apple Play
El Taycan incorpora Apple Play

Porsche s’ha associat amb Apple per incloure al Taycan Apple Music. Des de la pantalla tàctil es podran seleccionar més de 50 milions de cançons sense anuncis, milers de llistes de reproducció seleccionades i el servei global de ràdio en viu Beats 1.

Per a això, comptaran amb tres anys d’internet gratuïts en l’automòbil. Aquesta és la primera integració completa d’Apple Music en un vehicle.

Experiència musical

L’experiència musical a bord del Taycan també conté la selecció a través de l’assistent de veu o llistes de reproducció exclusives per a clients de la marca alemanya.

El Taycan també tindrà el suport d’Apple CarPlay. Els conductors i conductores podran connectar fàcilment els seus iPhone i trobar trajectes optimitzats segons el trànsit, fer trucades, enviar i rebre missatges, així com escoltar Apple Music amb només tocar la pantalla tàctil del vehicle o donar l’ordre per veu a través de Siri.

Primer esportiu 100% elèctric de Porsche

El Porsche Taycan es presentarà al setembre i es llançarà al mercat a finals d’any.
Aquest vehicle amb tracció integral i 600 cavalls de potència tindrà una arquitectura de 800 volts que permetrà temps de càrrega curts. La bateria de ions de liti té una capacitat d’uns 90 kWh.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *