1. Home
  2. Actualitat
  3. El President de Ford a Europa situa la mobilitat sostenible com a element decisiu pel sector
El President de Ford a Europa situa la mobilitat sostenible com a element decisiu pel sector

El President de Ford a Europa situa la mobilitat sostenible com a element decisiu pel sector

0
0

El president de Ford Europa Jim Farley va destacar ahir en una visita a Barcelona el moment decisiu que està vivint el sector de l’automòbil a Europa. El representant de l’empresa es va felicitar que Barcelona “s’hagi compromès amb la mobilitat intel·ligent en àrees com ara els punts de càrrega de vehicles elèctrics, taxis zero emissions, autobusos nets, car-sharing i solucions de transport integrades”. Farles va participar en un acte a l’IESE Business School.

El President de Ford a Europa, Jim Farley. (Foto: Ford)
El President de Ford a Europa, Jim Farley. (Foto: Ford)

En la seva ponència, titulada ‘Com podrien ser els mercats global i europeu en l’any 2020 i quines decisions estratègiques han de prendre les empreses líders si volen guanyar la cursa?’, Farley va advocar per “conservar la màgia que converteix posar-se al volant d’ un cotxe en una experiència “. “El nostre repte en l’actualitat, i una cosa que Ford considera com una oportunitat històrica”, va assegurar, “és capturar aquesta màgia i fusionar-la amb les tecnologies de nova generació en vehicles que siguin avançats, assegurances, connectats i intel·ligents, però també que siguin divertits de conduir, tinguin aspecte seductor i valgui la pena ser propietari d’ells “.

Jim Farley va concloure destacant alguns projectes del pla Smart Mobility de Ford, com les experiències de car-sharing en marxa a Londres o Berlín que, segons ha afirmat, són una manera de “seguir fent el que millor se li dóna a Ford: desenvolupar , fabricar i vendre excel·lents cotxes assequibles per a la major quantitat possible de gent “.

Un sector creixement

Per la seva banda, el president de Ford Espanya, José Manuel Machado, va afegir durant la seva participació en una taula rodona de l’esdeveniment: “el nostre sector està en creixement. L’any passat es van vendre al món 86 milions de vehicles. Estimem que per a finals d’aquesta dècada superarem els 100 milions de vehicles. Per això, les plantes globals poden tenir una oportunitat en aquest sector en expansió. La indústria de l’automòbil a Espanya està en condicions d’afrontar aquest repte “.

Machado també va destacar que “a la planta Ford de València, on ja exportem el 95 per cent de producció, veiem una clara oportunitat de creixement”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *