1. Home
  2. Actualitat
  3. El President de Seat, Luca de Meo, galardonat com el millor CEO de l’any
El President de Seat, Luca de Meo, galardonat com el millor CEO de l’any

El President de Seat, Luca de Meo, galardonat com el millor CEO de l’any

0
0
Luca de Meo, President de Seat
Luca de Meo, President de Seat

El president de Seat Luca de Meo, ha estat distingit per la revista Automotive News Europe amb el premi Eurostars al millor CEO de l’any en la categoria de marca de Cotxes. Es tracta d’un reconeixement a la seva etapa al capdavant de la marca catalana, en la qual l’empresa ha tornat al terreny dels beneficis. El guardó es lliurarà el proper 11 de setembre, coincidint amb el Saló de l’Automòbil de Frankfurt.

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, Luca de Meo és el president de Seat des de novembre de 2015. Sota el seu lideratge, la companyia està immersa en l’ofensiva de producte més importantde la seva història,  amb el llançament de quatre models (Ateca, León, Ibiza i Arona) en 18 mesos.

L’ampliació i renovació de la gamma està impulsant les vendes per sobre del 13% el 2017 i ha situat a Seat com una de les marques que més creixen a Europa. A més, i després de registrar el 2016 els millors resultats financers de la seva història, en la primera meitat del present exercici el benefici operatiu de la companyia creix un 40,9%.

Reeixida carrera professional

Nascut a Milà el 1967, Lucca de Meo és graduat en Administració d’Empreses per la Universitat Comercial Luigi Bocconi de la ciutat italiana. La seva tesi sobre ètica de negoci va ser la primera dissertació sobre aquest tema a Itàlia. Luca de Meo es va incorporar al Grup Volkswagen a 2009, com a director de Màrqueting tant de la marca Volkswagen com del Grup, després del seu pas per Renault, Toyota i el Grup Fiat, on va liderar les marques Lancia, Fiat, Alfa Romeo i Abarth. El 2013, el seu treball en el Grup Volkswagen com a director de Màrqueting va ser analitzat per la Universitat de Harvard en un case study.

Gràcies a la seva distingida trajectòria, Luca de Meo va rebre el 2015 el títol honorífic de Commendatore al Merito della República Italiana, una de les més altes distincions nacionals al país transalpí. Actualment, a més de liderar Seat, presideix el Seat Metropolis: Lab Barcelona i és membre del Consell d’Administració de Ducati.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *