El propietari de la F1 hauria arribat a un acord per comprar MotoGP per 4.000 milions d’euros

Liberty Media podria anunciar aquest acord abans del Gran Premi d’Austin
Jack Miller, MotoGP race, Poruguese MotoGP, 24 March 2024 // Gold & Goose / Red Bull Content Pool // SI202403240417 // Usage for editorial use only //

Segons ha explicat Financial Times, Liberty Media, entitat propietària dels drets de la F1, hauria arribat a un acord amb Bridgepoint per comprar Dorna Sports per 4.000 milions d’euros. Aquesta és la quantitat amb la qual el grup inversor britànic valorava l’empresa organitzadora de MotoGP, així que rebran els diners que volien. Si s’acaba confirmant aquest moviment, Liberty Media tindria en el seu poder les dues principals competicions del món del motor: la F1 i MotoGP. Els estatunidencs voldrien anunciar-ho abans del Gran Premi d’Austin del pròxim 12 d’abril.

Jack Miller, MotoGP Race, Portuguese MotoGP 24 March 2024 // Gold & Goose / Red Bull Content Pool // SI202403240547 // Usage for editorial use only //

Malgrat que es dona per feta aquesta operació, el mitjà que ha publicat aquesta informació creu que és impossible que els encarregats de vetllar perquè no existeixi cap monopoli en aquesta indústria no investiguin aquest cas. El 2026, CVC Capital Partners ja regentava els mundials de F1 i MotoGP, i va ser obligat a desfer-se d’un; el de motos. Per una altra banda, una de les altres entitats que vol fer-se amb Dorna Sports és Qatar Sports Investmens, que actualment posseeixen l’UFC.

En tot cas, el desenllaç d’aquest tema es portarà a terme durant les pròximes setmanes, així que la notícia és imminent.

Total
0
Shares
Anterior
Pedro Acosta i tots els rècords que va batre a Portimão

Pedro Acosta i tots els rècords que va batre a Portimão

El murcià va firmar una actuació històrica en el segon GP de l'any

Posterior
OFICIAL: Liberty Media compra MotoGP

OFICIAL: Liberty Media compra MotoGP

Carmelo Ezpeleta continuarà sent el CEO de l'empresa i mantenen el 14% de les

També et pot interessar
Total
0
Share