1. Home
  2. Actualitat
  3. El Q2 ​​guardonat pel seu disseny exterior
El Q2 ​​guardonat pel seu disseny exterior

El Q2 ​​guardonat pel seu disseny exterior

0
0
L'Audi Q2 premiat pel seu disseny exterior (Foto: Audi)
L’Audi Q2 premiat pel seu disseny exterior (Foto: Audi)

El disseny exterior de l’Audi Q2 va ser premiat en els Automotive Brand Contest on la marca dels 4 cercles va obtenir reconeixements en fins a 9 categories més.

El disseny poligonal del nou Audi Q2 afegeix noves facetes al llenguatge de formes de la marca. La graella Singleframe octogonal situada en posició elevada defineix el frontal, amb l’estructura de la seva reixeta i les dues entrades d’aire també basades en formes poligonals.

La part posterior ofereix una aparença dinàmica, amb el llarg spoiler al sostre i el difusor a la part inferior, que té l’aparença d’un protector per als baixos de la carrosseria. El joc de formes poligonals també crea efectes atractius a la vista lateral del Q2, amb una alta línia de cintura que divideix el perfil en dos contorns per sota de les finestres, configurant una superfície còncava amb sis cantons i amb uns flancs on les formes emfatitzen els passos de roda i amb això el caràcter quattro del SUV compacte.

Premis en 9 categories

A més del premi per al nou Q2, Audi es va imposar en nou categories: la marca Premium va ser declarada guanyadora, entre d’altres, per les llums posteriors OLED de l’Audi TT RS (categoria Peces i Accessoris), pel llançament de l’Audi A4 (categoria esdeveniments) o per la seva innovadora estratègia per a la comunicació de la seva tecnologia, amb el triomf d’Audi comunicació en la categoria de Publicitat Corporativa.

Els premis Audi Brand Contest són atorgats pel Consell de Disseny Alemany, i són un dels guardons més prestigiosos de la indústria automobilística. La cerimònia de lliurament tindrà lloc a París el proper dia 29 de setembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *