1. Home
  2. Cotxes
  3. El “Quadrifoglio Verde” torna al Giulietta i al MiTo
El “Quadrifoglio Verde” torna al Giulietta i al MiTo

El “Quadrifoglio Verde” torna al Giulietta i al MiTo

0
0

Al Saló de Ginebra debutaran, com a novetat mundial, les noves versions “Quadrifoglio Verde” de Giulietta i MiTo. Els models s’han renovat recentment per seguir presidint els seus respectius segments amb una alquímia perfecta d’estil essencial, motors compactes i potents, relació pes / potència impecable i continguts tècnics enfocats al plaer de conducció.

Alfa Romeo

Els dos nous models d’altes prestacions estan en sintonia amb el fascinant Alfa Romeo 4C, la icona moderna de la marca que representa l’essència de l’esportivitat inherent a l’ADN Alfa Romeo. El Giulietta Quadrifoglio Verde es distingeix per un look audaç i una personalitat forta, a més de per una motorització exclusiva heretada del superesportiu Alfa Romeo 4C: el nou 1750 Turbo Gasolina amb injecció directa i bloc d’alumini de 240 CV, combinat amb l’innovador canvi de 6 velocitats de doble embragatge en sec Alfa TCT d’última generació.

El no menys cridaner MiTo Quadrifoglio Verde compta amb la nova motorització 1.4 Multiair Turbo Gasolina, combinada amb el canvi de 6 velocitats de doble embragatge en sec Alfa TCT, que desenvolupa 170 CV i 230 Nm (250 Nm en mode Sport).

Ambdues versions reten homenatge a la història èpica del “Quadrifoglio Verde”, el símbol que des del 1923 s’ha associat als cotxes de millors prestacions fabricats per Alfa Romeo. No només automòbils per circuits de carreres de tot el món, sinó també algunes versions de producció especials.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *