1. Home
  2. Actualitat
  3. El RACC felicita Sant Feliu de Guíxols per millorar la seva senyalització
El RACC felicita Sant Feliu de Guíxols per millorar la seva senyalització

El RACC felicita Sant Feliu de Guíxols per millorar la seva senyalització

0
0
Foto:  TV Costa Brava
Foto: TV Costa Brava

El RACC ha felicitat l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per millorar la senyalització de la ciutat després del ‘clatellot’ que va rebre per part de l’entitat en un informe publicat a principis d’estiu.

Segons recull TV Costa Brava, una auditoria de l’entitat donava un 5,3 a la senyalització de la ciutat tenint en compte diferents factors com la continuïtat del trajecte, comprensió, visibilitat i manteniment dels senyals en diferents itineraris. De tot plegat en van sortir notes baixes per les poblacions de la Costa Brava.

En l’avaluació es va poder comprovar que la senyalització era difícil d’entendre, poc clara o mal conservada.

Ara, passat l’estiu, la revista de l’entitat menciona específicament la ciutat del Baix Empordà en un epígraf on elogia el pla de reformes del consistori, que ha canviat la senyalització per adaptar-la als criteris de l’estudi. El resultat és que s’han actualitzat 177 indicadors, com per exemple aquests que indiquen els aparcaments gratuïts prop del centre de la ciutat.

El RACC recomana als municipis senyalitzar els principals punts d’interès i garantir en tot moment la continuïtat de les indicacions, sobretot quan hi hagi cruïlles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *