El RACC posa a disposició del Govern la seva seu central davant un possible col·lapse del sistema sanitari

La seu central del Racc a Barcelona

L’edifici disposa d’heliport i ara té una ocupació molt baixa ja que la majoria de la plantilla fa teletreball

La seu central del Racc a BarcelonaEl RACC ha posat a disposició de la Generalitat de Catalunya la seva seu central de l’Avinguda Diagonal de Barcelona perquè l’administració, si ho estima necessari, faci servir aquestes instal·lacions per fer front a necessitats sanitàries o logístiques que pugui requerir, davant el possible col·lapse del sistema sanitari.

Pel President del RACC, Josep Mateu: “En aquests moments d’emergència és més necessària que mai la solidaritat. En la mesura del possible, cal que tots col·laborem en allò que puguem i ens ha semblat que aquesta era una manera útil de fer-ho”.

Edifici molt a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu

La seu central del Club està situada en un punt estratègic de la ciutat, al número 687 de l’Avinguda Diagonal, a l’entrada de Barcelona, molt a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu i al costat de l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I. L’edifici, que s’ha posat a disposició de l’administració per lluitar contra el COVID-19, compta amb 16.000 m2útils i està equipat amb un heliport medicalitzat.

Aquestes instal·lacions actualment tenen una ocupació molt baixa, ja que el RACC, des de fa dies, té el 100% de la plantilla que pot teletreballar fora de les seves oficines, desenvolupant la seva activitat des de casa seva, i només manté actius al seu lloc habitual de treball aquells col·lectius que, per motius obvis, no poden desenvolupar la seva feina a distància, com són els mecànics, la xarxa de reparadors de la llar o les persones de manteniment i seguretat que tenen cura de l’edifici.

L’entitat continua prestant els seus serveis als seus socis i clients, seguint en tot moment les indicacions de les autoritats locals i també les de tots aquells països en qualsevol part del món en què opera i on els socis que estaven de viatge al iniciar-se la crisi, i que encara no han pogut tornar, ens poden necessitar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Si el teu carnet de conduir caduca durant l’Estat d’Alarma tindrà prorroga
Un carnet de conduir espanyol

Si el teu carnet de conduir caduca durant l’Estat d’Alarma tindrà prorroga

El Govern Espanyol allarga 60 dies la vigència dels permisos que caduquen durant

Posterior
Renault i Seat posen la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus
Tecnologia d'impressió 3D Seat

Renault i Seat posen la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus

Renault i Seat han posat la seva tecnologia al servei de la lluita contra el

També et pot interessar
Total
0
Share