1. Home
  2. Actualitat
  3. El RACC suspèn les travesseres urbanes de La Jonquera i Besalú
El RACC suspèn les travesseres urbanes de La Jonquera i Besalú

El RACC suspèn les travesseres urbanes de La Jonquera i Besalú

0
0
Travessera de La Jonquera
Travessera de La Jonquera

El RACC ha suspès les travesseres urbanes de l’N-II a la Jonquera  i de l‘N-260 a Besalú  per problemes de seguretat, mobilitat i adequació de l’entorn. Entre les principals mancances detectades per l’auditoria que ha fet el grup automobilístic hi ha la falta de voreres i de passos de vianants, no tenir carril bici segregat tot i haver-hi trànsit ciclista o carència d’elements de moderació de trànsit.

Segons l’informe del RACC recollit per l’ACN, en el cas de la Jonquera també situa com a punt negatiu l’alta intensitat de trànsit de camions.De fet, aquesta és la tercera pitjor via catalana, de la quasi trentena que s’han analitzat.

En el cas de Besalú hi ha greus mancances en matèria de voreres i passos de vianants. La cara positiva d’aquesta població és que, juntament amb la travessera de Sant Hilari Sacalm, té millor valoració en adequació urbana per la manca de contaminació acústica i la presència d’arbrat i mobiliari urbà.

Aprovat justet

Aproven justet vies urbanes com la la C-66 a la Bisbal d’Empordà, la GI-682 a Lloret de Mar, la GI-682 a Sant Feliu de Guíxols i la GI-542 a Sant Hilari Sacalm.

Les travesseres urbanes representen un 10% dels quilòmetres de xarxa de carretera però acumulen el 20% dels accidents.

 

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *