1. Home
  2. Actualitat
  3. El Ral·li Costa Brava ja és aquí
El Ral·li Costa Brava ja és aquí

El Ral·li Costa Brava ja és aquí

0
0

S’ha acabat l’espera. Aquesta setmana comença l’esperada 64ena edició del Ral·li Costa Brava, el més antic de l’Estat Espanyol. Dues setmanes de ral·lis amb el puntuable per la FIA els dies 11 i 12 de març i l’històric entre el 17 i el 20 de març.

El primer dels ral·lis amb sortida des de Girona és puntuable en modalitat de velocitat pels Campionats d’Europa, Espanya i Catalunya; i en regularitat pels campionats d’Espanya i Catalunya. De fet, la internacionalitat és una de les característiques d’aquesta competició amb més de 100 equips de 15 països diferents.

Centre neuràlgic a Girona

El centre neuràlgic de la competició, com en els darrers cinc anys, es situarà al Parc de la Devesa de Girona amb sortida i arribada al pàrquing de La Copa. El recorregut de la competició està dividida en dues etapes de 175 quilòmetres cada una i 12 especials, cinc d’elles diferents, una vegada realitzades les verificacions tècniques a Fontajau.

Durant la primera jornada, la sortida tindrà lloc a les 17:00 per realitzar un bucle a doble passada conformat per Els Àngels i Les Serres amb entrada al parc de La Copa a les 23:00.

La segona jornada començarà a les 9 del matí i els participants aniran fins a Osor, Sant HilariEspinelves i Cladells.

Cinc dies després el ral·li històric

Cinc dies després de finalitzar el Ral·li Costa Brava FIA començarà el Ral·li Costa Brava Històric. Lloret serà la base d’una competició que tindrà tres etapes en dues jornades, tot i que la sortida es farà des del port Vell de Barcelona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *