1. Home
  2. Actualitat
  3. El Ral·li Costa Brava torna a Girona
El Ral·li Costa Brava torna a Girona

El Ral·li Costa Brava torna a Girona

0
0
Foto: Ajuntament de Girona
Foto: Ajuntament de Girona

Girona es convertirà en la capital del motor de Catalunya els propers 16 i 17 de març. La 66a edició del Rally Moritz Costa Brava tornarà a tenir la ciutat com a centre neuràlgic.

La sortida de la primera etapa es farà a les 18 h del divendres 16 de març des del parc tancat de la Copa i, després de fer una ruta per trams entre Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Osor i Els Àngels, els vehicles tornaran a Girona cap a les 22.15 h.

La segona etapa començarà a les 8 h del dissabte 17 de març i es preveu que els participants comencin a arribar al voltant de les 19 h a la ciutat. El recorregut d’aquesta segona jornada passarà per Osor, Collsaplana, Grions i Cladells.

Tres categories i múltiples escenaris

A banda del parc tancat de la Copa, el Ral·li s’ubicarà també a l’avinguda de Ramon Folch, on hi haurà el podi; al parc de Domeny, on hi haurà la zona d’assistència, i al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, on es faran les verificacions. La prova comptarà amb tres categories: velocitat, legend (exhibició) i regularitat.

 

Es preveu una de les edicions més nombroses pel que fa a participants, ja que hi ha un total de 172 equips inscrits i, entre aquests, noms de referència en l’àmbit del motor com Jari Latvala, ‘LuckyBattistolli, Valter C. Jensen, Antonio Parisi, Toni Carello o Lino i Andrea Zanussi El president del Club RallyClassics i director de la prova, Àlex Romaní, ha explicat que, dels més de 170 equips que participaran al Rally, 70 són estrangers i que provenen de 18 països diferents.

Un ral·li amb segell de qualitat

El Rally Costa Brava, organitzat per RallyClassics, forma part dels esdeveniments inclosos dins el segell de Destinació de Turisme Esportiu de Girona. Es tracta del ral·li més antic de l’Estat espanyol i és la competició que obre el calendari del Campionat d’Europa d’Històrics en velocitat. En aquesta especialitat, també puntua per als campionats de Catalunya i d’Espanya. Pel que fa a la categoria de regularitat, la prova és puntuable per als campionats de Catalunya i d’Espanya en les modalitats Sport i Súper Sport.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *