El Ral·li Platja d’Aro Històric celebra la seva X edició

Donaran una placa commemorativa a tots els guanyadors anteriors

Els dies 1 i 2 de desembre es disputa la 10a edició del Ral·li Platja d’Aro Històric, etapa que servirà com a cloenda de la Copa de Regularitat Gironina del 2023. Per celebrar la dècada de la prova, aquest divendres es durà a terme l’entrega d’unes plaques commemoratives a alguns dels guanyadors de les edicions anteriors, amb la presència dels campions del 2016 cap endavant, època en la qual ha organitzat Classics Rent Services, o alguns dels finals dels anys 80, quan encara era un ral·li de velocitat. Aquest acte es farà a l’Hotel Silken, que serà la base de la prova, just abans de l’inici de l’etapa nocturna.

En aquesta ocasió, el Ral·li Platja d’Aro Històric constarà de dues etapes. Com bé hem dit, la primera serà nocturna, la nit del divendres, però opcional. El dissabte 2 de desembre hi haurà la segona etapa, amb el format convencional, i que puntua per la Copa Gironina de Regularitat. Com ens té acostumats l’organització, el traçat no és públic fins poques hores abans de l’inici de la competició, però els participants saben que hauran de recórrer 600 quilòmetres de la Costa Brava, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva i les Guilleries. Hi haurà una classificació general del global i una de només el dissabte. L’entrega de premis serà el dissabte, a l’Hotel Silken, on també es lliuraran els trofeus finals de la Copa Gironina de Regularitat 2023.

Durant els dos dies del ral·li, també hi haurà una petita exposició de vehicles clàssics al costat
del parc tancat, amb alguns dels exemplars que van participar en l’edició dels anys 1988 i 1989. Així doncs, aquest cap de setmana Platja d’Aro acull un ral·li mític que, malgrat les diverses aturades que ha tingut al llarg de la seva història, continua sent una de les grans festes del motor català.

Text: Roger Amores / Fotos: Classics Rent Services

Total
0
Shares
Anterior
Oficial: Luca Marini és el substitut de Marc Márquez a Honda

Oficial: Luca Marini és el substitut de Marc Márquez a Honda

El germanastre de Rossi abandona el Mooney VR46 per l'equip oficial japonès

Posterior
Garatge Plana va organitzar una jornada de proves de vehicles comercials al Celler Perelada

Garatge Plana va organitzar una jornada de proves de vehicles comercials al Celler Perelada

El passat divendres 24 de novembre, Garatge Plana, concessionari oficial

També et pot interessar
Total
0
Share