1. Home
  2. Actualitat
  3. El Rallye Girona Històric es disputarà el 28 de febrer
El Rallye Girona Històric es disputarà el 28 de febrer

El Rallye Girona Històric es disputarà el 28 de febrer

0
0

L’Escuderia Baix Empordà, organitza pel dia 28 de febrer la segona edició del Rallye Girona Històric -Memorial Josep Maria Parro-, primera prova puntuable per la Copa Catalana de Regularitat per a vehicles clàssics. El Rallye Girona Històric començarà i acabarà a Bescanó, amb la base al Pavelló Polivalent. L’Associació de la Fira de l’Embotit, oferirà als equips participants un esmorzar i un sopar de cloenda, per arrodonir el lliurament de premis.

Ralli GironaLa prova, que començarà a les 10h30 i acabarà a partir de les 21h00, tindrà un recorregut d’uns 430 quilòmetres, 259 dels quals corresponents als 14 sectors de regularitat, algun dels quals inèdit. El vencedor del tram final, voluntari i amb molts paranys per posar a prova els més experts, rebrà el Trofeu Jesús Flández. El cronometratge, a la dècima de segon, l’assumirà Blunik, que en aquesta ocasió treballarà en simbiosi amb Tripy, mesurant conjuntament el ral·li per començar a fer proves a nivell de seguiment dels participants, tal com es fa en el Rally de Montecarlo Històric.

Igual com l’any passat, es preveu la participació d’especialistes vinguts d’arreu. Com a novetat, hi haurà tres mitjanes de velocitat, establertes segons les prestacions dels diferents vehicles, que es lliuraran als equips just abans de la sortida.

Per més informació i inscripcions: www.escuderiabaixemporda.com.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *