1. Home
  2. Actualitat
  3. El Range Rover Evoque estrena un nou Head Up Display i afegeix noves edicions especials
El Range Rover Evoque estrena un nou Head Up Display i afegeix noves edicions especials

El Range Rover Evoque estrena un nou Head Up Display i afegeix noves edicions especials

0
0

Land Rover afegeix noves tecnologies per al Range Rover Evoque i presenta tres edicions especials, l’Evoque Union, l’Union Monochrome (no disponibles al mercat estatal) i l’Abbey Road, que arribarà als concessionaris el 2015.

Range Rover Evoque

El Range Rover Evoque Abbey Road, que pren com a base la versió Dynamic, estarà disponible en color Fuji White amb el sostre en contrast de color vermell i llandes d’aliatge de 20” en negre brillant Gloss Black. L’emblema Range Rover sobre el capó i la insígnia Evoque de la porta del maleter reben un acabat de color vermell mentre que la carrosseria es completa amb detalls en negre brillant i un vinil adhesiu inspirat en el mític carrer londinenc. En l’habitacle el color que hi predomina també és el vermell.

Cal destacar que el Range Rover Evoque ja està disponible amb un avançat sistema integrat de Head Up Display mitjançant Làser. La pantalla d’informació al conductor projecte dades útils directament al parabrises del vehicle dins del camp de visió del conductor. El sistema de Land Rover inclou tècniques hologràfiques làser que aconsegueixen una saturació de colors, una brillantor i un contrast superior. Davant dels anteriors sistemes basats en díodes LED, el nou sistema làser ofereix una lectura més clara i precisa fins i tot amb llum solar directa. Per donar més comoditat al conductor, el sistema ofereix unes àmplies possibilitats de configuració i personalització: es poden activar o desactivar totes les seves funcions, es pot augmentar o disminuir la brillantor i la posició vertical de la pantalla es pot ajustar des del menú del quadre de comandaments.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *