1. Home
  2. Actualitat
  3. El Rav4 fa 25 anys amb la seva cinquena generació al mercat
El Rav4 fa 25 anys amb la seva cinquena generació al mercat

El Rav4 fa 25 anys amb la seva cinquena generació al mercat

0
0
El RAV4
El RAV4

El RAV 4 ha fet 25 anys amb la seva cinquena generació ja al mercat.

Amb gairebé 9 milions d’unitats venudes a tot el món en aquestes dues dècades i mitja el tot-terreny de Toyota s’ha convertit en un dels vaixells insígnia de la marca.

La cinquena generació del vehicle assumeix el llegat de les quatre generacions anteriors però amb voluntat de modernització mantenint els conceptes de ‘aventura i refinament’.

Un pas endavant en el concepte

Segons la marca la nova generació de RAV4 hybrid suposa un pas endavant pel que fa a rendiment, capacitat i seguretat.

L’automobilística assegura que amb el seu baix centre de gravetat i la seva rigidesa de la carrosseria, la plataforma del nuevomodelo contribueix directament a un millor tacte de conducció i un major confort de marxa, a donar forma a un habitacle més espaiós ia un maleter líder en la categoria ia donar llibertat a l’equip de disseny per aconseguir-ne un de robust i atractiu.

Millores en ptoencia i acceleració

En la seva cinquena generació es propulsa gràcies al nou motor Dynamic Force de 2.5 litres, que desenvolupa 218 CV DIN a les versions de tracció davantera i 222 CV DIN a les variants de tracció total, amb millores importants en potència, resposta a l’accelerador i eficiència, aconseguint uns nivells de consum de combustible i emissions líders en el seu segment.

Al mateix temps, el sistema AWD-i de tracció total elèctrica ha estat redissenyat i millorat per oferir, segons l’equip d’enginyeria de la marca, un rendiment molt superior en les condicions més dures i una resposta segura sobre paviments lliscants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *