1. Home
  2. Sin
  3. categoría
  4. El Renault Talisman i el Mégane obtenen les cinc estrelles EuroNCAP
El Renault Talisman i el Mégane obtenen les cinc estrelles EuroNCAP

El Renault Talisman i el Mégane obtenen les cinc estrelles EuroNCAP

0
0

El Renault Talisman i el Renault Mégane han obtingut la màxima qualificació en els tests de seguretat d’Euro NCAP. Aquests dós vehicles es sumen al Kadjar i el Espace que també van obtenir les cinc estrelles en testos anteriors.

El Renault Mégane (Foto: Renault)
El Renault Mégane (Foto: Renault)

Tant Nou Espace, com Talisman, Kadjar i Nou Mégane, comparteixen els beneficis de la plataforma comuna Common Module Family, segments C i D en termes de seguretat. Aquesta nova plataforma integra determinats elements com ara els travessers, els bavolets i les travesses en acer de límit elàstic alt. Cada mil·límetre quadrat d’aquest acer pot resistir una pressió de 120 kg.

Seguretat en adults i nens

Aquesta plataforma ofereix igualment mitjans de retenció de gran efectivitat amb coixins de seguretat adaptatius de doble generador. D’aquesta manera, Talisman i Nou Mégane aconsegueixen bones notes en matèria de protecció d’adults i de nens, gràcies especialment a aquests coixins de seguretat frontals de doble generador que adapten l’inflat segons la naturalesa de l’impacte i la posició de l’ocupant.

Els cinturons de seguretat estan equipats amb pretensionadors amb limitador d’esforç adaptatius, que ajusten el seu esforç a la severitat del xoc i a l’envergadura dels ocupants. En cas d’impacte lateral, els ocupants davanters estan doblement protegits a través de dos coixins de seguretat laterals d’última generació, així com per altres dos coixins de seguretat laterals.

Entrades relacionades

Els Kia Optima i Sportage obtenen cinc estrelles EuroNCAP en seguretat (09-12-2015)

Cinc estrelles Euro NCAP pel Seat León ST (18-09-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *