1. Home
  2. Actualitat
  3. El Renault Zoe, cotxe oficial del Congrés Europeu del Vehicle Elèctric de Madrid
El Renault Zoe, cotxe oficial del Congrés Europeu del Vehicle Elèctric de Madrid

El Renault Zoe, cotxe oficial del Congrés Europeu del Vehicle Elèctric de Madrid

0
0

El Renault Zoe, ha estat el vehicle escollit pel Congrés Europeu del Vehicle elèctric com a cotxe oficial. Aquest certamen, celebrat a Madrid, ha reunit influents personalitats de la indústria espanyola i francesa, així com a experts europeus en matèria de tecnologia i mobilitat elèctrica.

El Renault Zoe als carrers de Madrid (Foto: Renault)
El Renault Zoe als carrers de Madrid (Foto: Renault)

Renault ha proporcionat tres vehicles de demostració Renault Zoe, per tal que els assistents poguessin gaudir de la conducció d’un vehicle 100% elèctric zero emissions de CO2, diòxids de nitrogen, sorolls i olors, durant la jornada .

Una alternativa que cal millorar

En l’àmbit del Transport, el vehicle elèctric s’ha presentat al Congrés com una de les alternatives més eficients per reduir les emissions en la propulsió, alhora que millora l’eficiència energètica i l’aprofitament de les energies renovables, instruments clau per limitar el escalfament climàtic a un augment de 2 ºC, tal com es va aprovar en la COP 15 de Copenhaguen, el 2009.

També s’ha incidit en l’aspecte industrial i econòmic, conscients que la mobilitat elèctrica precisa d’avenços en R + D + i que permetin superar barreres com l’autonomia, la interoperabilitat de les infraestructures i altres desafiaments tecnològics

Entrades relacionades

Una iniciativa anima als joves europeus a pensar sobre la mobilitat sostenible (26-10-2015)

Les congestions fan perdre 5.500 milions d’euros i 420 milions d’hores als conductors espanyols (18-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *