1. Home
  2. Actualitat
  3. El Renegade, tot terreny de l’any per la revista 4×4 Magazine
El Renegade, tot terreny de l’any per la revista 4×4 Magazine

El Renegade, tot terreny de l’any per la revista 4×4 Magazine

0
0
El Renegade (Foto: Jeep)
El Renegade (Foto: Jeep)

El Jeep Renegade ha estat nomenat 4×4 de l’Any 2017 per la revista 4×4 Magazine del Regne Unit, mantenint el primer lloc per segon any consecutiu. De fet, una de les publicacions especialitzades en 4×4 més reconegudes del món ha confirmat les característiques guanyadores d’aquest petit SUV que està copant les vendes de la marca a Europa.

En aquest últim reconeixement de la revista 4×4 Magazine, el jurat d’experts va valorar les característiques del SUV. Es va posar a prova un Trailhawk, la versió topall de gamma en termes de prestacions i caracterització tot terreny que va superar a tots els rivals en l’exigent recorregut d’avaluació de la publicació.

A més, en els mateixos premis, 4×4 Magazine va nomenar al Jeep Renegade guanyador de la categoria SUV de gamma mitjana, el Jeep Wrangler es va afermar en la classe ‘Hardcore’ per cinquè any consecutiu i el Jeep Cherokee va guanyar el primer lloc en el grup ‘SUV topall de gamma ‘.

Produït a Itàlia i venut en més de 100 països a tot el món, Jeep Renegade és el model que més que cap altre ha contribuït significativament a l’extraordinari èxit de la marca Jeep a Europa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *