1. Home
  2. Actualitat
  3. El revolucionari Nissan Bladeglider
El revolucionari Nissan Bladeglider

El revolucionari Nissan Bladeglider

0
0

Amb la innovació i l’emoció presents en cada un dels seus components, el Nissan Bladeglider ha debutat a Europa en la present edició del Saló de l’Automòbil de Ginebra.

Nissan Bladeglider

El més recent concept-car de Nissan desafia les tradicionals nocions de prestacions, comportament, frenada i distribució de pesos dels automòbils esportiu. El Nissan Bladeglider presenta una estructura de via davantera estreta i, per tant, la seva part davantera és significament més estreta que la posterior, el que crea un perfil d’alta delta del vehicle si s’observa el mateix des d’una perspectiva zenital.

Amb el conductor assegut al centre del cockpit i de dues places en paral·lel lleugerament més endarrerides, el xassís del Bladeglider transmet al conductor un feedback clar i immediat.

Presentat per primera vegada al Saló de Tòquio, al Japó, aquest vehicle segueix els passos del cotxe de competició ZEOD RC Zero Emission on Demand (ZEOD RC) de Nissan, que participarà en la propera edició de les 24 Hores de Le Mans dins del programa “Garage 56” reservat a vehicles experimentals, sempre amb el mateix disseny de via davantera estreta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *