1. Home
  2. Cotxes
  3. El Saló de Ginebra veurà el llançament de l’esportiu Kia cee’d GT Line
El Saló de Ginebra veurà el llançament de l’esportiu Kia cee’d GT Line

El Saló de Ginebra veurà el llançament de l’esportiu Kia cee’d GT Line

0
0

Kia revelarà el nou cee’d GT Line al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra que , a part de les actualitzacions estètiques, estrenarà el nou motor T-GDI (turbo gasolina injecció directa) i la nova caixa de canvis de set velocitats amb doble embragatge.

Ceed GT LineEl nou Kia cee’d GT Line està disponible en els tres tipus de carrosseria; cee’d de cinc portes, pro_cee’d de tres portes i cee’d Sportswagon.

L’ exterior del “GT Line” és una evolució del llenguatge de disseny del cee’d GT, amb uns llums diürns tipus LED amb forma glaçó i un para-xocs més profund. A la part posterior del cotxe, tant el cee’d de cinc portes com el pro_cee’d incorporen l’ample para-xocs del GT i la doble sortida d’escapament, mentre que el Sportswagon està equipat amb una doble sortida d’escapament i un subtil difusor posterior.

L’interior del cee’d GT Line compta amb una major qualitat i un ambient més esportiu. Aquestes versions es distingeixen per una nova i elegant tapisseria grisa, blanca i negra amb costures grises i logotips “GT Line” a l’habitacle. El volant de cuir de color negre brillant i els pedals d’alumini són altres elements que trobem a l’interior.

Ceed GT Line2En el cee’d GT Line, Kia introdueix, per primera vegada, el nou motor Kappa T-GDI d’1 litre que té una potència de 120 CV que, de sèrie, està equipat amb el sistema d’estalvi de carburant Kia Intelligent Stop & Go (ISG) i amb una caixa de canvis manual de sis velocitats. Aquest nou propulsor turboalimentat té un sistema d’injecció directa d’alta pressió, un sistema de refrigeració avançat i un col·lector d’escapament integrat que proporciona unes menors emissions.

Pel que fa a motors dièsel, aquest nou cee’d equipa el CRDi d’1,6 litres, que també ha estat millorat i ara ofereix una potència de 133 CV (5 més que l’anterior). Aquest propulsor va associat a la nova caixa de canvis de set velocitats i doble embragatge (DCT). Aquesta caixa és capaç de suportar un parell motor de fins a 300 Nm, més que la caixa automàtica de sis velocitats amb convertidor de parell a la qual reemplaça.

El Kia cee’d GT Line estarà a la venda en el quart trimestre de 2015 .

(23.02.15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *