1. Home
  2. Actualitat
  3. El SCT posarà en funcionament 10 nous radars de tram
El SCT posarà en funcionament 10 nous radars de tram

El SCT posarà en funcionament 10 nous radars de tram

0
0

Catalunya tindrà 10 nou radars en funcionament en els propers mesos. El Servei Català Trànsit està acabant d’instal·lar-los en punts estratègics de diverses carreteres com l’A7, la C-16, la N-II o la C-66. Tots ells són radars de tram, que calculen la mitjana de velocitat d’un cotxe en un tram concret de carretera i si es supera el límit permès, multa.

Amb aquests deu nou aparells a Catalunya ja n’hi haurà 24. Els que s’estrenaran primer són els de l’autovia A-7 a Tarragona, entre Vila-seca i Altafulla; a la C-16 a Cercs entre Bagà i Berga; a la C-16 entre Terrassa i Barcelona; a la N-II entre Capmany i Agullana i a la C-66 entre Corça, Flaçà i Sant Joan de Mollet.

Catalunya va ser pionera a l’Estat i va començar a fer servir aquests radars fa cinc anys. El primer va ser el del Túnel de Vielha, de sis km de llargada. Ha multat ja un total de 2.799 conductors.

Des del SCT es defensen aquests aparells com elements dissuasius i no pas recaptatoris. Es vol conscienciar els conductors que cal respectar els límits de velocitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *