1. Home
  2. Actualitat
  3. El SCT treu una App que permet consultar incidències viàries i fer gestions
El SCT treu una App que permet consultar incidències viàries i fer gestions

El SCT treu una App que permet consultar incidències viàries i fer gestions

0
0
L'App del SCT permet veure l'estat del trànsit en temps real
L’App del SCT permet veure l’estat del trànsit en temps real

El Servei Català de Trànsit ha posat en marxa una nova App que facilita l’accés a la informació viària i agilitza l.es gestions dels usuaris amb aquest organisme públic depenent de la Conselleria d’Interior.

L’App de Trànsit permet consultar el Mapa Continu del Trànsit per geolocalització o bé introduint el nom del municipi i així es pot veure en temps real l’estat del trànsit i les incidències que hi ha a la carretera i veure imatges de les càmeres que té l’organisme repartides per la xarxa viària. També permet incorporar-hi les afectacions viàries d’Andorra i les zones limítrofes de l’Aragó, la Catalunya Nord i França.

L’aplicació incorpora funcionalitats que possibiliten a la ciutadania realitzar i gestionar diversos tràmits relacionats amb els expedients sancionadors de trànsit a través de codis QR com: Consultar els expedients sancionadors, pagar sancions o presentar al·legacions a un procediment sancionador.

Geolocalització en cas d’accident

En cas d’accident l’App geolocalitza la persona que està trucant al 112 per a una millor i més ràpida intervenció d’emergències.

Sobre prevenció d’accidents, incorpora consells de seguretat viària i les últimes alertes meteorològiques o restricció de trànsit per diferents tipus de vehicles.

L’App està disponible per a dispositius Android i iOS.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *