1. Home
  2. Actualitat
  3. El Seat Arona arriba a Girona
El Seat Arona arriba a Girona

El Seat Arona arriba a Girona

0
0

S’acaba l’any i les presentacions de nous models de cotxes. Després del Skoda Karoq, VW Polo, Porsche Cayenne ara li tocaba al Nou Seat Arona. Proauto, concessionari Seat, va presentar el nou SUV petit de la família a les seves instal·lacions de Girona, el passat divendres 1 de desembre.

IMG_2712

Seat aposta per aquest model crossover urbà petit, a l’igual que el Hyundai Kona, Renault Captur o Nissan Juke, però amb la mateixa plataforma i tecnologia que el nou Ibiza, que tants bons resultats ha donat a la marca. A més, es fabrica íntegrament a la planta de Martorell.

Proauto va presentar el nou Arona envoltat de màgia, ballarins de breakdance, sortejos i moltes sorpreses més al nombrós públic que es va acostar al concessionari de la Ctra. Santa Coloma, 65 de Girona. Durant l’acte, el públic assistent podia omplir unes butlletes i al final es sortejava un cap de setmana amb el nou Seat Arona i dues entrades pel Circ de Nadal de Girona. I, a més, es realitzava un concurs a Instagram amb les fotografies que es podien realitzar amb una càmera Instax mini i compartint-la a les xarxes socials. El premi era el mateix que el de les butlletes que la gent omplia en el mateix concessionari: un cap de setmana amb l’Arona i dues entrades pel Circ de Nadal de Girona.

IMG_2703

ARONA

El germà petit del Seat Ateca està disponible, en gasolina, amb diversos motors turboalimentats: un 1.0 TSI de tres cilindres en sabors de 95 CV i 115 CV, així com un interessant 1.5 TSI EVO de 150 CV per a la versió FR, a priori la més potent de la gamma. La gamma dièsel del SEAT Arona es limita a un econòmic motor 1.6 TDI de quatre cilindres, amb 95 o 115 CV de potència.

Tots els SEAT Arona són de tracció davantera, i només en els motors 1.6 TDI de 95 CV i 1.0 TSI de 115 CV hi haurà possibilitat d’equipar una caixa de canvis DSG de doble embragatge i set relacions – els SEAT Arona munten de sèrie caixes manuals de cinc o sis relacions. També hi ha una versió TGI, basada en un motor 1.0 TSI adaptat a l’ús de gas natural comprimit. Com passa en altres models de la gamma, el SEAT Arona té un selector de maneres de conducció, anomenat 4Drive. Inclou les maneres Normal, Sport, Eco i Individual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *