1. Home
  2. Actualitat
  3. El Seat Ateca, protagonista d’estiu de l’aeroport del Prat
El Seat Ateca, protagonista d’estiu de l’aeroport del Prat

El Seat Ateca, protagonista d’estiu de l’aeroport del Prat

0
0
El Seat Ateca i la seva versió de sorra (Foto: Seat)
El Seat Ateca i la seva versió de sorra (Foto: Seat)

El nou Seat Ateca serà protagonista aquest estiu l’aeroport de Barcelona-el Prat. L’artista Sergi Ramírez, especialitzat en escultures de sorra de platja, ha construït una rèplica amb 26 tones de sorra. El primer SUV de la història de la marca està tenint una gran acceptació per part dels clients i podrà ser vist a la Terminal 1 de l’aeroport barceloní pels seus aproximadament 100.000 passatgers diaris.

En un estand que porta per títol Created in Barcelona s’exhibeix un Ateca autèntic i la seva rèplica de sorra, així com el vídeo del making off de l’obra i un audiovisual. La instal·lació només es podrà veure fins a finals d’octubre.

La directora global de Màrqueting de Seat Susanne Franz, ha explicat que “amb aquesta obra hem unit art i disseny barceloní a través d’una estructura efímera”. Franz ha afegit que “Barcelona compta amb un dels 10 aeroports europeus amb un nombre de passatgers més elevat i és una ubicació perfecta per presentar el Seat Ateca i, al mateix temps, mostrar el vincle de la marca amb la ciutat de Barcelona”.

Sergi Ramírez porta 30 anys creant escultures de sorra. El seu treball creatiu ha merescut reconeixements com: el primer premi en el III i IV Certamen a Gran Canària, segon premi en el Zhoushan International Sand Sculpture Festival de la Xina i tercer premi al festival Tranum Strand danès.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *