1. Home
  2. Actualitat
  3. El sector de l’automòbil fa servir un 15% més el ferrocarril
El sector de l’automòbil fa servir un 15% més el ferrocarril

El sector de l’automòbil fa servir un 15% més el ferrocarril

0
0
Foto: Gman / Wikimedia Commons)
Foto: Gman / Wikimedia Commons)

El sector de l’automòbil va incrementar en un 15% el nombre de vehicles transportats en ferrocarril el passat 2015 respecte al 2014. Són xifres que revela un estudi de l’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC) que calculen que es van utilitzar 4.150 trens .

L’informe, reflecteix un important creixement de l’ús del mode ferroviari com a conseqüència de l’alça del mercat i de la producció de vehicles a l’Estat Espanyol. El volum de vehicles transportats el 2015 va aconseguir gairebé 800.000 unitats, fet que va suposar un increment del 15% respecte a l’any anterior. El sector de l’automòbil va utilitzar el 2015 un total de 4.136 trens que col·locats en línia equivaldria a la distància que hi ha entre Madrid i Hamburg. L’augment del transport de components ha estat molt significatiu estant molt lligat a la potenciació de la producció de vehicles.

L’assignació de nous models a les fàbriques espanyoles provoca un augment de la demanda de transport ferroviari per part dels fabricants de vehicles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *