1. Home
  2. Actualitat
  3. El sistema de càrrega de vehicles elèctrics de Platja d’Aro suma 140 recàrregues
El sistema de càrrega de vehicles elèctrics de Platja d’Aro suma 140 recàrregues

El sistema de càrrega de vehicles elèctrics de Platja d’Aro suma 140 recàrregues

0
0
Foto: Ajuntament de Platja d'Aro
Foto: Ajuntament de Platja d’Aro

L’aparell de recàrrega de vehicles elèctrics de Platja d’Aro ha tingut 140 recàrregues en quatre mesos de funcionament, el que suposa una mitjana d’una acció diària.

El punt de recàrrega públic i gratuït per a cotxes i motos elèctriques està situat a la Travessera del Cavall Bernat amb carrer Nostra Senyora del Carme de Platja d’Aro.

El model instal·lat per Estabanell Energia és el RVE-PT_MIX 3G de la marca Circutor i disposa de dues preses, una de lenta de 3’7 Kw i una semi-ràpida de 22 Kw. L’Ajuntament hi va invertir 13.400 euros, amb una subvenció de 3.000 euros de la Diputació de Girona, i l’acció forma part del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible.

Per fer-lo funcionar cal disposar d’un cable amb endoll schuko, i tot seguit cal escanejar amb un telèfon intel·ligent el codi QR que hi ha al mateix aparell i donar-se d’alta com a nou usuari amb l’avantatge que el número d’identificació personal generat serveix per als diversos punts de càrrega gestionats per e-mobilitat a Granollers, Tona, La Garriga, Sant Cugat del Vallès i Lliçà d’Amunt.

Des de l’any 2016 l’Ajuntament disposa també d’un vehicle amb motor 100% elèctric, una furgoneta Nissan e-NV200, utilitzada per la regidoria de Serveis Municipals, un model sostenible i respectuós amb el medi ambient i que redueix les despeses de manteniment i funcionament -sense benzina, canvi d’oli, ni emissions contaminants-; i molt silenciós; dues característiques que milloren la seva circulació a la via pública i al centre de treball de les Brigades Municipals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *