1. Home
  2. Actualitat
  3. El sistema de mobilitat intel·ligent i connexió Wi-Fi Opel OnStar arriba als 5.000 clients
El sistema de mobilitat intel·ligent i connexió Wi-Fi Opel OnStar arriba als 5.000 clients

El sistema de mobilitat intel·ligent i connexió Wi-Fi Opel OnStar arriba als 5.000 clients

0
0

El nou sistema de mobilitat connectada i serveis d’assistència personal OnStar ha aconseguit ja la xifra de 5.000 clients registrats en tots els models de la gamma Opel des que va ser llançat el passat mes d’agost.

Quan estan equipats amb OnStar, els models Opel es converteixen en un punt d’accés Wi-Fi 4G / LTE, permetent connectar fins a set dispositius a la xarxa del vehicle. L’estructura de connexió 4G / LTE està dissenyada específicament per a la seva utilització dins del vehicle. Està completament integrada en el sistema elèctric de l’automòbil, incloent una antena externa per maximitzar la connectivitat. El sistema de connectivitat Opel OnStar, així com el punt d’accés Wi-Fi és gratuït per als clients durant el primer any després de registrar-en aquests serveis.

Altres serveis

A més d’oferir tecnologia Wi-Fi mòbil al món de l’automòbil, Opel OnStar ofereix altres serveis com serveis d’emergència, assistència en carretera i control remot mitjançant el telèfon intel·ligent amb l’aplicació MyOpel App.

L’únic element visible d’Opel OnStar a l’habitacle del vehicle és un petit mòdul amb tres botons que va col·locat prop del mirall retrovisor interior. El botó blau és el d’accés a serveis de comoditat, com el diagnòstic del vehicle o la descàrrega de destinacions. Per exemple, si un usuari està buscant una direcció determinada, com un restaurant o l’estació de servei més propera, pot prémer el botó per contactar amb Opel OnStar i sol·licitar que es descarregui l’adreça exacta en el sistema de navegació del vehicle.

Prement el botó vermell de SOS, els usuaris d’Opel OnStar poden sol·licitar ajuda sempre que sigui necessari, per exemple, si són testimonis d’un accident.

El botó de privacitat permet als usuaris ocultar la localització del vehicle. No obstant això, per assegurar la màxima seguretat dels usuaris, el sistema Opel OnStar anul·larà la comanda de privacitat si es detecta que ha pogut passar un accident.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *