1. Home
  2. Actualitat
  3. El Skoda Scala Spider va agafant forma
El Skoda Scala Spider va agafant forma

El Skoda Scala Spider va agafant forma

0
0

El setè prototip de l’alumnat de l’Acadèmia Skoda té els seus primers esbossos i és un descapotable

Dos professors ajudant alumnes de la FP de SkodaL’alumnat de l’Acadèmia Skoda han fet públics els primers esbossos del Skoda Scala Spider. Un prototip de descapotable que està previst que es presenti a principis de juny.

Des de fa diversos mesos, 20 aprenents de l’Escola de Formació Professional de Skoda han estat treballant en el prototip. Es tracta d’una versió Spider del nou model compacte Scala.

Suport de personal experimentat

En el transcurs d’aquest projecte, el talent emergent rebrà el suport de l’equip d’enginyeria i personal experimentat de les àrees de desenvolupament tècnic, disseny i producció de la seu central de la companyia txeca a Mladá Boleslav.

En el transcurs de el disseny, l’alumnat ha expressat el seu desig de fer que les línies netes i les formes emotives del cotxe siguin més prominents en la versió Spider. Volen emfatitzar la dinàmica general de el vehicle.

Dissenyar un vehicle conceptual i després construir-lo a mà és el punt culminant de totes les formacions.

Un projecte que va arrencar el 2014

La construcció d’un Prototip dels Estudiants de Skoda ha estat una tradició des 2014. Des de llavors, l’alumnat de l’Escola de Formació de Mladá Boleslav ha estat capaç de planificar, dissenyar i construir un cotxe conceptual per si mateixos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *