1. Home
  2. Cotxes
  3. El Skoda Superb fa un pas de gegant
El Skoda Superb fa un pas de gegant

El Skoda Superb fa un pas de gegant

0
0

Skoda ha presentat el renovat Superb un vehicle que introdueix el nou llenguatge de disseny vist en el Concept  Skoda VisionC. Es preveu que arribarà al mercat el mes de juny.

Superb 1La part frontal del vehicle transmet força i seguretat, i la posterior remarca l’horitzontalitat amb unes línies àgils i clares. A més els llums són de LED.

Amb 8 cm més de distància entre eixos que el seu predecessor l’espai interior és més ampli. Ara el conductor i l’acompanyant tenen 3,9 cm més d’amplada per als colzes i més espai per al cap. Darrere,els passatgers tenen més espai per a les cames, 15,7 cm,  mentre que el maleter disposa d’una capacitat de 625 litres, 30 més que la segona generació del Superb.

El nou Skoda Superb és el primer model de la marca que ofereix el sistema Dynamic Xassís Control (DCC) amb selector de mode de conducció. A això, se li afegeix l’aire condicionat totalment nou que inclou per primera vegada l’opció de tres zones. Aquest nou vehicle està disponible opcionalment amb sostre solar elèctric i també pot comptar amb calefacció auxiliar i seients calefactats.

Skoda ha millorat també la funció del paraigua a la porta. En lloc d’un en el seient del darrere esquerre, ara hi ha un paraigua en cada una de les portes davanteres. La porta elèctrica del maleter es pot obrir també passant  el peu per sota del para-xocs. Entrar i sortir d’una lloc d’estacionament serà més senzill que mai. El model compta amb la nova generació de Park Assist i, per primera vegada, hi ha una càmera de visió posterior. D’altra banda, el clàssic fre de mà ha estat substituït en aquest model pel fre d’estacionament elèctric.

Superb 2Aquesta nova generació del Skoda Superb disposa de quatre nous sistemes de infoentreteniment basats en la tecnologia de plataforma modular (MIB) del grup Volkswagen. El sistema d’alta gamma Columbus té com a opció l’accés a internet d’alta velocitat integrat basat en l’estàndard LTE. És la primera vegada que s’ofereix en un Skoda. El Superb pot connectar-se a un smartphone i a una selecció d’apps, que aquestes poden ser controlades des del sistema de infoentreteniment. La interfície Smartlink, desenvolupat per Skoda, permet que certes dades del vehicle siguin accessibles des de les apps del telèfon intel·ligent de l’usuari. La nova app Skoda Mitjana Command permet per primera vegada controlar a distància el sistema de infoentreteniment des dels seients del darrere.

El nou Superb és el Skoda més intel·ligent de tots els temps, ja que compta amb 29 solucions “Simply Clever” que fan la vida més fàcil per al conductor i els passatgers. 23 d’aquestes solucions són noves per al Superb.

Pel que als motors, aquests ofereixen fins a un 30% d’estalvi de combustible i emissions. El model Superb GreenLine consumeix només 3,7 litres als 100 km i emet 95 grams de C02 / km. Al costat de la innovadora tecnologia de motors, la reducció del pes en fins a 75 kg i les millores aerodinàmiques també contribueixen a millorar el consum.

Superb 3El nou Skoda Superb compta amb moderns propulsors d’injecció directa basats en la tecnologia MQB (cinc TSI de gasolina i tres dièsel TDI common-rail). Tots ells compleixen la normativa EU6 d’emissions i incorporen de sèrie la tecnologia stop-start i el sistema de recuperació de l’energia de la frenada. Els motors de gasolina tenen una potència que van dels 125 CV als 280 CV, mentre que els dièsel generen de 120 CV a 190 CV. A excepció del motor d’entrada a la gamma de gasolina, tots els propulsors estan disponibles amb transmissió de doble embragatge. Quatre d’ells, els 1.4 TSI de 150 CV i 280 CV i els TDI 2.0 de 150 CV i 190 CV estan disponibles amb l’última tecnologia en tracció a les quatre rodes basat en l’embragatge Haldex.

El nou Skoda Superb sorprèn amb un nivell de seguretat del més alt nivell. I, per qui en vulgui més, també estan disponibles opcionalment sistemes com el Control Adaptatiu de Creuer (ACC), Crew Protect Assist, Traffic Jam Assist, que s’estrena en el model i la marca, Emergency Assist i Blind Spot Detect. El Driver Alert (detector de fatiga) detecta el cansament del conductor, mentre que el Travel Assist amb Traffic Sign Recognition, disponible per primera vegada en el Skoda Superb, informa contínuament dels senyals de trànsit.

(18.02.15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *