1. Home
  2. Actualitat
  3. El SpaceTourer aterra a l’Estat Espanyol
El SpaceTourer aterra a l’Estat Espanyol

El SpaceTourer aterra a l’Estat Espanyol

0
0
El Citroën Space Tourer arriba a l'Estat Espanyol
El Citroën Space Tourer arriba a l’Estat Espanyol

El Citroën SpaceTourer inicia la seva trajectòria comercial a l’Estat Espanyol. Ja és possible acudir a qualsevol punt de la Xarxa Citroën i realitzar una comanda d’aquest model, que segons la marca francesa aporta disseny, confort i tecnologia a un segment a l’alça: el dels vehicles polivalents i les llançadores VIP.

Equipat amb motors dièsel d’última generació de la família dels BlueHDi, amb potències que van des dels 95 CV fins als 180 CV, Citroën defensa que els seus nivells de consum i d’emissions de CO2 se situen en el millor nivell de la categoria, amb uns costos d’ús optimitzats. Com a exemple, la mecànica BlueHDi 115 S & S amb caixa del canvi manual de 6 velocitats, registra segons Citroën unes xifres de referència en el segment: 5,2l / 100 km i 137 g / km de CO2.

Confort alt en nou places

A bord, el Citroën SpaceTourer ofereix un nivell de confort d’alt nivell. Els seus ocupants gaudeixen d’un comportament impecable i d’una modularitat excepcional, que permet aprofitar al màxim les seves nou places i els seus fins 2.932 litres de maleter (en configuració 5 places). Un espai al qual es pot accedir amb total comoditat, gràcies a les portes lliscants mans lliures i el vidre de porta obrible.

La persona que es posa al volant té a la seva disposició una àmplia gamma de tecnologies útils, que fan molt més fàcil la conducció. El head up display i el reconeixement de senyals amb indicació de la velocitat màxima permeten, d’una banda, accedir a dades essencials sense necessitat d’apartar la vista de la carretera, i per una altra, adaptar en pocs segons la velocitat del SpaceTourer a la preconitzada a la via. També pot comptar amb Citroën Connect Nav, un sistema de navegació connectat amb reconeixement vocal que, a més, informa sobre la situació del trànsit en temps real.

Novetats tecnològiques

El Citroën SpaceTourer té cura a les persones que viatgen a bord amb equipaments com el sistema Active Safety Brake, que s’activa automàticament la frenada d’emergència en cas de risc imminent de col·lisió, sense oblidar als altres usuaris de la carretera, com els fars intel·ligents Smartbeam , que regulen el canvi de llums de carretera a il·luminació d’encreuament, per evitar enlluernaments a altres conductors. Un equipament de seguretat que es completa amb novetats com la Cambra Visió 180 ° (Top Rear Vision), l’Alerta d’Atenció del conductor i l’indicador de descans recomanat (Coffee Break Alert).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *