1. Home
  2. Cotxes
  3. El Subaru Forester Boxer dièsel ara també amb canvi automàtic
El Subaru Forester Boxer dièsel ara també amb canvi automàtic

El Subaru Forester Boxer dièsel ara també amb canvi automàtic

0
0

Aprofitant el començament d’any, Fuji Heavy Indústries ofereix per primera vegada l’esperada caixa de canvis automàtica Lineartronic associada al seu motor dièsel longitudinal de configuració bòxer per al Subaru Forester 2015.

Subaru Forester Exterior (2)

A part del mode totalment automàtic, la nova transmissió de 7 velocitats permet el seu accionament manual des de les lleves del volant o des del pom del canvi. Les motoritzacions dièsel amb canvi Lineartronic incorporen també, com a novetat, el sistema Xmode que actúa sobre la tracció, el canvi, el motor i els frens i assegura la millor adherència i tracció fins i tot en les pitjors condicions.

A l’interior, el Forester 2015 oferirà, opcionalment, un nou sistema multimèdia i de navegació amb un nivell d’integració, rapidesa i tacte general notablement millorat, que es maneja des d’una nova pantalla de 7 polzades tipus tablet. La climatització també ha estat revisada i necessita menys temps per escalfar l’habitacle i incorpora comandaments i sortides d’aire lleugerament redissenyades.

Les motoritzacions dièsel s’adapten com a novetat a l’estricta normativa Euro 6. El dièsel manté la seva cilindrada en 2 litres però augmenta lleugerament la seva potència fins als 148 CV millorant l’entrega de parell i reduint el nivell de vibracions i sonoritat.

Amb la incorporació de les quatre noves versions dièsel automàtiques, la gamma dièsel tindrà un preu de sortida de 27.900 € amb la transmissió manual de sis relacions en acabat Sport. Pel que fa al canvi automàtic Lineartronic de 7 velocitats, en l’acabat Sport els preus començaran en els 29.900 €. Les motoritzacions de gasolina vindran de sèrie amb el canvi automàtic i oscil•laran entre els 25.900 € del motor 2.0 atmosfèric Sport i els 39.000 € del Forester Turbo Executive Plus.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *